BADMINTON Sedam medalja Međimurja u Dubrovniku

>> BADMINTON Sedam medalja Međimurja u Dubrovniku

U subotu u dvorani OŠ Župa Dubrovačka u Dubrovniku u organizaciji BK AEDIUM održano je PH 2017. za poletarce u-11 i juniore u-19. Na PH je nastupio 21 poletarac iz 6 klubova i 24 juniora iz 6 klubova, a među njima uspješno ekipa poletaraca i juniora Badmintonskog kluba Međimurje pod vodstvom trenera Tomislava Grubića i trenerice Emilije Talan.

U konkurenciji poletaraca dječaka u-11 naslov je osvojio Filip Martinović (Novska) pobijedivši u napetom finalu našeg Vitu Petija 2:1 (21:19, 12:21, 21:17) koji je tako osvojio srebrnu medalju. Vito Blažić ispao je u četvrtfinalu.

U konkurenciji poletarki djevojčica u11 naslov je osvojila Lana Korać. Poredak naših: Vanja Novak četvrtfinale i Nela Novak 1/8.

U konkurenciji parova poletaraca u-11 naslov prvaka osvojio je par Filip Martinović / Lovro Matovina, a naš par Vito Peti / Vito Blažić osvojio je brončanu medalju.

U konkurenciji parova poletarki u11 naslov prvaka osvojio je par Ana Pranić / Kora Špehar, a naš par sestre Vanja i Nela Novak osvojile su brončanu medalju.

U konkurenciji juniora u19 prvak je postao Luka Ban, a naši igrači Luka Grubić i Lino Zadravec osvojili su brončane medalje.

U konkurenciji juniorki u19 prvakinja je postala Inga Sadaić, a naša Karmela Vadlja ispala u 1/8.

U konkurenciji parova juniora u19 prvaci su postali Luka Ban / Josip Meglić. Naš par Luka Grubić /Lino Zadravec osvojio je brončanu medalju.

U konkurenciji parova juniorki u19 prvakinje su postale Antea Rendulić / Lucija Trgovac. Naš par Karmela Vadlja / Vanja Novak ispale u četvrtfinalu.

U konkurenciji mješovitih parova juniora u19 naslov prvaka osvojili su Josip Meglić / Inga Sadaić, a naš Luka Grubić s Dubrovčankom Mijom Čerjan osvojio brončanu medalju. Lino Zadravec s Dubrovčankom Barbarom Janičić poražen u četvrtfinalu.

Čestitamo svim našim igračima na osvojenim medaljama koje su dokaz uspješnog i kvalitetnog rada s mladima, gdje su nastavili ovogodišnji iz osvajanja medalja na svim PH 2017. te ukupno osvojili rekordnih 29 medalja (seniori 2 bronce i ekipno broncu, veterani 2 zlata i 8 bronci, kadeti u15 2 srebra i broncu te ekipnu broncu, mlađi kadeti broncu, mlađi juniori 2 srebra i 2 bronce, poletarci srebro i 2 bronce i juniori 4 bronce).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije