ARENA Rukometaši Zagreba ugošćuju Tatran i Vojvodinu, GRK Varaždin Umag za kraj

Varaždinska Arena ponovno će ovaj tjedan postati rukometna. Razlog su utakmice SEHA lige, hrvatskog prvaka PPD Zagreba, koji dočekuje Tatran Prešov i Vojvodinu, ali i posljednja ovogodišnja utakmica GRK Varaždina i Umaga. Ulaznice, koja vrijedi za sve tri utakmice mogu se kupiti za samo 30 kuna.

U srijedu će u goste Saračevićevom Zagrebu stići slovački prvak Tatran Prešov, kojeg vodi Slavko Goluža, i koji nakon 10 kola ima 16 bodova, te se nalazi na petom mjestu. Tri boda iznad njih je hrvatski prvak PPD Zagreb.

Utakmica će se igrati u srijedu, 13. prosinca, s početkom u 19 sati, u Areni Varaždin, a iz stručnog stožera optimistično najavljuju ovaj važan susret.

– Nastavljamo ritam gdje igramo utakmicu svaka tri-četiri dana. Prešov nas je glatko pobijedio, s pet razlike, a bit će i ova utakmica vrlo teška, kao i prošla u Našicama. Keta (op.a. Goluža) je moj veliki prijatelj već 25 godina, tako da će tih sat vremena biti izazov, a još veće zadovoljstvo bit će ga pobijediti – kazao je Zlatko Saračević.

PPD Zagreb bi trebao biti u najjačem sastavu, Lučin bi trebao biti u punom pogonu, nada se trener Zagreba i Vuglač, koji je imao problema s bolešću. U redovima ‘plinara’ neće biti Crnogorca Žarka Markovića, koji je napustio Zagreb, nakon istega 3-mjesečnog ugovora. Stručni stožer PPD Zagreba poziva i navijače, za koje tvrde da su im jako bitni.

– Nadam se da će Arena u Varaždinu biti puna, treba nam podrška s tribina, da stignemo do ove važne pobjede, pa pozivam gledatelja da nam pomognu – istaknuo je ‘Sarač’.

A nakon Tatrana u subotu će rukometaši Zagreba, također u Areni, ugostiti novosadsku Vojvodinu. Vojvodina je trenutno posljednjeplasirana u SEHA ligi, ali svaka utakmica u ovom snažnom natjecanju je ozbiljna. Utakmica Zagreb – Vojvodina se igra u subotu u 18 sati, a nakon nje će na parket u 20 sati i GRK Varaždin – Umag.

Varaždinski rukometaši nalaze se trenutno na trećem mjestu Premijer lige, a u prošlom su kolu pobijedili uvjerljivo na gostovanju kod Zameta, čime su se iskupili za neočekivan domaći poraz protiv posljednjeplasiranog Metalca.

Unatoč tome, i dalje su na odličnom trećem mjestu, s dva boda zaostatka iza Dubrave i Poreča. U subotu igraju posljednju utakmicu ove kalendarske godine, protiv snažnog Umaga, i žele zaključiti pobjedom polusezonu.

Ulaznica koja vrijedi za sve tri utakmice može se kupiti po cijeni od samo 30 kuna. Mogu se kupiti u pretprodaji u kavani Grofica Marica na korzu, u Caffe baru Marocchino 2 i Caffe baru Picabia.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije