SEHA Tin Kontrec: ‘Utakmicu protiv Meshkova odigrat ćemo maksimalno ozbiljno’

PPD Zagreb će u Areni Varaždin 16. ožujka dočekati Meshkov Brest povodom 17., pretposljednjeg kola, SEHA Gazprom lige, a tom prigodom utakmicu su danas, 14. ožujka, najavili pomoćni trener Zagreba Vladimir Jelčić i ikružni napadač Zagreba Tin Kontrec.

Ovo će biti već četvrti međusobni ogled ovih momčadi ove sezone, a PPD Zagreb ih ne pamti po najboljem. Naime, dvije utakmice su završile neriješeno, dok je u Ligi prvaka Zagreb izgubio od Meshkova.

Zagrebu ne ide na ruku ni raspored utakmica, jer večeras igraju u Slovačkoj protiv Tatran Prešova, kuda je otputovao mješoviti sastav kako bi pojedini igrači odmorili. Na utakmicu koja ih čeka za dva dana, osvrnuo se i pomoćni trener PPD Zagreb Vladimir Jeličić.

– Znamo da je Meshkov Brest top momčad s kvalitetnim pojedincima i očekujemo jednu tešku, ali kvalitetnu utakmicu – rekao je tom prilikom Jeličić.

Jedan od igrača koji su dobili poštedu prije ogleda s Meshkovom je i Tin Kontrec, nekadašnji igrač GRK Varaždin 1930.

– Ova utakmica nam ne znači puno rezultatski, ali nam je vrlo važna. Odigrat ćemo utakmicu maksimalno ozbiljno i pozivam sve da nas dođu podržati na utakmici, a mi ćemo se vam odužiti na najbolji mogući način – rekao je Kontrec, koji još uvijek pamti atmosferu prošlogodišnjeg Final 4 SEHA lige, kada je sa Zagrebom gostovao u Varaždinu.

Ulaznice su u prodaji i možete ih kupiti u Caffe baru Picabia, Kavani Grofica Marica te u Bistrou Time-out u Areni, po cijeni od 20 kuna.

Ulaznice će se moći kupiti i na ulazu u dvoranu, pred početak utakmice, koja počinje u 18 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije