KARATISTIMA GLOBUSA 13 zlata i prijelazni pehar za najbolji klub u Daruvaru

>> KARATISTIMA GLOBUSA 13 zlata i prijelazni pehar za najbolji klub u Daruvaru

U subotu u Sportskoj dvorani u Daruvaru održan je 17. po redu međunarodni karate turnir Karate Darfest. Na turniru je nastupilo 418 natjecatelja iz 49 klubova i 4 države (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Mađarska, Slovenija).



Na turniru su nastupili i mladi karatisti Globusa iz Čakovca koji su s osvojenih 13 zlatnih, 3 srebrne i 4 brončane medalje postali najbolji klub i uz medalje osvojili i prijelazni pehar za 1. mjesto u ukupnom poretku klubova. Za Karate klub Globus nastupilo je 13 natjecatelja, od kojih su neki odradili i u starijem uzrastu.



Medalje su osvojili:
1. mjesto i zlatnu medalju: Aida Trstenjak (ml. učenice -28kg), Laura Strahija (ml. učenice -32kg), Sven Strahija (učenici -46kg), Nika Žerjav (ml. kadetkinje -40kg i kadetkinje -47kg), Sara Novak (ml. kadetkinje -45kg), Ana Filipović (ml. kadetkinje +55kg), Kristian Topličanec (ml. kadeti -52kg), Josip Slukić (ml. kadeti -57kg i kadeti -57 kg), Elena Kečkeš (juniorke -53kg i ml. seniorke open) i Filip Novak (ml. seniori open)



2. mjesto i srebrnu medalju: Lovro Farkaš (ml. kadeti -52kg – u klupskom finalu s Kristianom), Aida Trstenjak (učenice -32kg), Kristian Topličanec (kadeti -52kg)



3. mjesto i brončanu medalju: Ema Marčec (ml. kadetkinje -40kg), Laura Strahija (učenice -32kg), Sven Strahija (ml. kadeti -45kg), Sara Novak (kadetkinje -47kg)



Natjecatelje su vodili treneri Mladen Vizinger i Dejan Slukić, a sudili su Tomislav Magdalenić i Berislav Maksimović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije