ELA TRSTENJAK zlatna u paru i srebrna pojedinačno

U subotu u dvorani Zrinjevac u Osijuku u organizaciji Badmintonskog kluba K Osijek održan je 3. Savezni turnir za seniore Hrvatskog kupa 2017. Na turniru seniora nastupilo je 28 igrača i igračica iz 6 klubova Hrvatske , a među seniorska ekipa BK Međimurje pod vodstvom trenera Tomislava Grubića.

U konkurenciji seniora pobjedu je ostvario Filip Špoljarec. Poredak naših: 6. Luka Grubić, 8. Borna Vadlja, 9. Lino Zadravec i 11. Filip Bel. U konkurenciji seniorki pobjedu je ostvarila Nikolina Dimić pobijedivši u finalu našu Elu Trstenjak 2:0.



U konkurenciji muških parova pobjedu je ostvario par Filip Špoljarec / Dino Belas pobijedivši u finalu naš par Luka Vlahek / Matija Hranilović 2:0. Poredak ostalih naših: 4. Filip Bel / Borna Vadlja i 5. Lino Zadravec / Luka Grubić.



U konkurenciji ženskih parova pobjedu su ostvarile naša Ela Trstenjak i Zagrepčanka Nikolina Dimić pobijedivši u finalu par Lucija Buchberger / Ira Misir 2:0.



VETERANI USPJEŠNI U ZAGREBU

U subotu u dvorani Kineziološkog fakulteta u Zagrebu u organizaciji BK Medvedgrad 1998 održan je 3. Savezni turnir HK-a 2017 za veterane. Na turniru je nastupilo je 22 najboljih igrača i najboljih igračica iz 7 klubova Hrvatske. Među njima uspješno je nastupila veteranska ekipa BK Međimurje pod vodstvom glavnog trenera i igrača Danijela Zadravca.

U konkurenciji veteranki +35 prvo mjesto osvojila je Ivana Andabaka, a naša Jasmina Lučić 3. mjesto i brončanu medalju. U konkurenciji muških parova veterana +35 naš Danijel Zadravec sa Zagrepčanom Nikicom Šikićem osvojio je srebrnu medalju.


U konkurenciji ženskih parova +35 prvo mjesto osvojio je par Nina Kovačić / Lidija Petrinović, a naš par Jasmina Lučić / Bisera Zadravec 3. mjesto i brončanu medalju. U konkurenciji mješovitih parova +35 prvo mjesto osvojio je naš par Danijel Zadravec / Bisera Zadravec, a drugi naš par Rajko Bel / Jasmina Lučić osvojio je 4. mjesto.

U konkurenciji veterana +45 prvo mjesto osvojio je Sandi Šaban, a naš Filip Vadlja osvojo je 6. mjesto. U konkurenciji muških parova veterana +45 naš par Danijel Zadravec / Filip Vadlja osvojio je 2. mjesto i srebrnu medalju, a Rajko Bel osvojio je 4. mjesto s Miroslavom Samardžićem.

4. SAVEZNI TURNIRI HK-a 2017. U ČAKOVCU

Badmintonski klub Međimurje Čakovec je organizator i domaćin 4. Saveznih turnira HK-a 2017. za mlađe kadete u13 i mlađe juniore u17 te kadete u15 koji će se održati subotu 21. listopada u dvorani II. OŠ Čakovec od 9:30 do 18:00 sati.

Na turniru će nastupiti oko 30 najboljih mlađih kadeta i mlađih juniora Hrvatske u konkurenciji pojedinaca i mješovitih parova, a među njima i naše ekipe mlađih kadeta i mlađih juniora.

4. Savezni turnir HK-a 2017 za kadete u15 održat će se u nedjelju 22. listopada u dvorani II.OŠ Čakovec od 9:30 do 16:00 sati. Na turniru će nastupiti oko 30 najboljih kadeta Hrvatske u konkurenciji pojedinaca i mješovitih parova, a među njima i naša ekipa kadeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije