SPORTSKI VIKEND Odbojkaši Centrometala organiziraju Trofej Nedelišća

U nedjelju u dvorani NGC Aton u Nedelišću održat će se odbojkaški Trofej Nedelišća. Radi se o odbojkaškom turniru koji okuplja seniorske prvoligaške momčadi iz Hrvatske i okolnih zemalja. Na ovogodišnjem turniru će uz domaćina još nastupiti Sumeg, ekipa koja je prošlu sezonu završila na osmom mjestu prve mađarske lige. Tu su još dva nova hrvatska Superligaša, Kitro Varaždin i Medicinar iz Zagreba. Turnir započinje polufinalnim susretima. Oni će se igrati istovremeno na dva terena sa početkom u 11:30 sati. Na terenu broj 1 igrat će Centrometal i Kitro Varaždin, a na terenu broj 2 sastat će se Sumeg i Medicinar. Te utakmice se igraju na tri dobivena seta. Nakon toga natjecanje se nastavlja na jednom terenu. Od 13:30 poraženi iz polufinala igraju za treće mjesto na dva dobivena seta. Finale u tri dobivena seta igra se s početkom od 15:00 sati.

U pripremnom rukometnom susretu Zrinski večeras u petak u 19:30 sati dočekuje Agroproteinku Sesvete.

U subotu u 3. HNL istok u 17:00 sati Međimurje dočekuje Oriolik.

U subotu u 17:00 sati u 4. HNL igraju Sloboda (S) – Međimurec, Rudar – Podravina, Polet (SMnM) – Plitvica (G) i Zelengaj – Mladost Komet. U nedjelju u 10:00 sati Sloga u Čakovcu dočekuje Pušćine, dok će od 17:00 sati igrati Novi Marof – Nedelišće, Nedeljanec – Dinamo (D) i Bednja – Jalžabet.

Županijske nogometne lige igraju se od 17:00 sati, a u 1. ligi pola utakmica se igra u subotu i pola u nedjelju. Subotnji su parovi Dinamo (P) – Trnava, Polet (P) – Naprijed i Hodošan – Centrometal, Omladinac (NSR) – BSK, dok će u nedjelju igrati Sloga (Š) – Podturen, Galeb – Spartak, Sokol – Mladost (SM) i Graničar (K) – Jedinstvo (GM).

U 2. ŽNL – skupina A svi igraju u nedjelju: Croatia – Dubrava, Jadran – Kraljevčan 38, Budućnost (P) – ČSK, Radnički – Borac PMP, Jedinstvo (NSD) – Drava (K), Budućnost (M) – Mladost (D), Dubravčan – Vidovčan i Omladinac (DS) – Mladost (I).

U 2. ŽNL – skupina B u subotu igraju Hajduk Vindija (Š) – Sloboda (M), Donji Koncovčak – Šenkovec i Bratstvo (SV) – Venera PMP te u nedjelju Zasadbreg 77 – Mali Mihaljevec, Bratstvo (J) – Hajduk (B), Mura – Trnovec, Strahoninec – Omladinac (M) i Pobjeda – Plavi (Pek.).

U 3. ŽNL u subotu igraju Vučetinec – Torpedo te u nedjelju Otok – Napredak, Drava (DM) – NŠ Međimurje-Čakovec, Parag – Borac (DH) (u Donjem Hrašćanu), Draškovec-Geothermae – Mladost (S), Dinamo (Ž) – Bratstvo (P).

Brzopotezno ekipno prvenstvo Međimurske županije za 2017. godinu organizira Šahovski savez Međimurske županije u Gornjoj Dubravi u restoranu Štefova klet u nedjelju 10. rujna s početkom u 10:00 sati. Pravo nastupa imaju ekipe s područja Međimurske županije. Ekipa se sastoji od 6 igrača i 4 rezerve. Za ekipu mogu nastupiti samo igrači registrirani za taj klub. Pojedini klub može prijaviti i više ekipa. Natjecanje će se odigrati po kružnom sistemu, sustavom meč bodova. Igrat će se po pravilima za brzopotezni šah. Startni brojevi ekipa odrediti će se ždrijebom pred početak natjecanja. Ukoliko klub prijavi dvije ekipe susrest će se u prvom kolu. Tempo igranja je 5 minuta s dodatkom od 3 sekunde za svaki odigrani potez. Sve ostale detalje možete naći ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije