POBJEDNICI TURNIRA St. Anna i Mladost (Sveta Marija)

Tijekom vikenda igraju se brojni nogometni turnir i prijateljske nogometne utakmice. Saznali smo rezultate nekih turnira.

Na Turniru prijateljstva u Svetom Martinu na Muri igrale su tri ekipe. U prvom susretu domaćin Polet je pobijedio Grobničana 4:1 pa je USV St. Anna pobijedila Polet 4:2. U posljednjem susretu Grobničan i St. Anna odigrali su 1:1. Konačni poredak je USV St. Anna, Polet i Grobničan.

Mladost Sveta Marija slavi sedam desetljeća djelovanja i tim povodom je odigran troku turnir. Vidovčan je porazio Dubravčana 4:2, Mladost je bila bolja od Vidovčana 4:1 i na kraju je Dubravčan pobijedio Mladost 2:1. Sve ekipe su imale po pobjedu i poraz pa je na kraju odlučivala gol – razlika te je poredak Mladost, Dubravčan i Vidovčan.

Graničar je u Kotoribi ugostio Jalžabet. Kotoripčani su bili bolji s 4:2. Strijelci za Graničar bili su Orehovec, Vukotić i Andrlon koji je bio precizan dva puta.

U Hlapičini se također igra turnir. Bratstvo Jurovec je pobijedio Muru 2:1, a Rudar i Plavi su završili 3:3 pa su Plavi nakon jedanaesteraca izborili finale. U nedjelju u 16:00 sati za 3. mjesto će igrati Mura i Rudar te od 18:00 sati finale Bratstvo (J) i Plavi. Veterani Mure i Cankove odigrali su 2:2.

U Domašincu u prvom polufinalnom susretu Mladost (D) je pobijedila Borac (DH) 2:0, dok je domaćin Dinamo bio uvjerljiv protiv Radničkog 12:0. U nedjelju u 16:30 sati za 3. mjesto igraju Borac (DH) i Radnički, a finale od 19:00 sati domaćin Dinamo i Mladost (D).

Centrometal je u Macincu poražen od Međimurca 0:4 s jednim golom u prvom dijelu i još tri u nastavku. Strijelci su bili Muratović, Hrustek i dva puta Treska.

Međimurec je bio uvjerljiv kod Centrometala


U Novom Selu Rok Omladinac je pobijedio Bratstvo iz Savske Vesi 2:1. Bilo je sigurno još niz susreta tijekom subote pa vas pozivamo da nam javite rezultate na mail zeljko@emedjimurje.hr ili ostavite u komentaru ispod ovog teksta.

Uz najave turnira koje smo već naveli u nedjelju se igra još puno pripremnih utakmica pa navodimo neke: Trnovec – Središče ob Dravi, Bednja – Međimurje, Plitvica (G) – Graničar (K), Strahoninec – Sloga (Č), Sloboda (S) – Pobjeda, Nedeljanec – Pušćine, ČSK – Zelengaj, Mali Mihaljevec – Zasadbreg, Hajduk (B) – Drava (K) i Šenkovec – Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije