HRAŠČICA KUP Rezultati drugog dana

Donijeli smo rezultate prvog dana (subota) Hraščica kupa na igralištu Međimurca u Dunjkovcu – Pretetincu kada su najbolji bili Zelenko – Dinamo u kategoriji U-15 i Sveti Juraj na Bregu u kategoriji U-8.



Drugog dana u nedjelju u prijepodnevnom terminu se igralo u kategoriji U-10 gdje su najbolji bili ŠN Međimurje, ŠN Sveti Martin i ŠN Dubravka Zagorac. Najbolji strijelac je bio Borna Sabolčec i najbolji vratar Stiven Kovačić, obojica iz NŠ Međimurje.

U popodnevnom terminu se istovremeno igralo na dva igrališta na glavom terenu u kategoriji U-12 te na pomoćnom igralištu u kategoriji U-6. U kategoriji U-6 su bile četiri ekipe, a poredak je bio NŠ Međimurje, NK Podravina Ludbreg, NK Omladinac Novo Selo Rok i ŠN Međimurec – Sloboda. Najbolji strijelac je bio Andrej Okreša, a najbolji vratar Ino Gelo, obojica iz NŠ Međimurje.



U kategoriji U-12 bilo je šest ekipa. Najbolji u ovoj kategoriji je bio domaćin ŠN Međimurec – Sloboda pa NŠ Međimurje i ŠN Petica. Najbolji strijelac je bio Viktor Goričanec, a najbolji vratar Marin Čirić, obojica iz domaćeg kluba.

Dio ovih ekipa zaigrat će i 12. i 13. kolovoza u Dunjkovcu – Pretetincu kada će se igrati međunarodni turnir Međimurec 2017. Plan je da se na pomoćnom igralištu postave mantinela i umjetna trava te bi se uz događanja na glavnom terenu mogao pratiti i malonogometni turnir.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije