PREKID u Donjem Hrašćanu, bodovi Jadranu

U 21. kolu MŽNL Čakovec – Varaždin imamo dva međimurska derbija, a lider Polet Sveti Martin na Muri igrat će kao domaćin u Jurovcu u subotu od 16:00 sati protiv Nedeljanca. U subotu Nedelišće ugošćuje Međimurca, a u nedjelju u 10:00 sati Sloga u Čakovcu dočekuje Zelengaj.

Parovi 21. kola:

08.04.2017.(subota) u 16 sati
POLET(SMNM) – NEDELJANEC u Jurovcu Buden, Rohtek, Šmrček – Fegeš
PODRAVINA – ZELENGAJ Škrobar, Novak, Sukanec – Medved
NEDELIŠĆE – MEĐIMUREC Kramar, Remar, Rojc – Drvenkar

09.04.2017.(nedjelja) u 16 sati
SLOGA (Č) – RUDAR u 10 sati Pajtak, Fajfarić, Hantak – Novaković
ZADRUGAR – SLOBODA (S) Filipić, Čurila, Mihoci – Kušen
JALŽABET – PUŠĆINE Velđi, Čižmešija, Brljak – Kuščer
NOVI MAROF – VARTEKS Vugrinec, Pintarić, Svetec – Toplek
PLITVICA (G) – MLADOST KOMET Juras, Martan, Mihalić – Ptiček

ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE

Županijske nogometne lige se igraju od 16:00 sati. U 1. ŽNL će igrati u subotu Mladost (Pal.) – Dinamo (D) te u nedjelju Mladost (SM) – Omladinac (NSR), Trnava – Centrometal, BSK – Spartak, Hodošan – Naprijed, Jedinstvo (GM) – Galeb, Sloga (Š) – Polet (P), Mladost (I) – Graničar (K).

U 2. ŽNL skupina A subotnji par je Bratstvo (SV) – Podturen. U nedjelju igraju Jedinstvo (NSD) – Dubrava, Drava (DM) – Dubravčan, Mladost (D) – Dinamo (P), Budućnost (M) – Croatia, Strahoninec – ČSK, Vidovčan – Kraljevčan 38, Borac PMP – Omladinac (DS).

U 2. ŽNL skupina B dva subotnja susreta su Vučetinec – Bratstvo (J) i Hajduk Vindija (Š) – Trnovec, dok će u nedjelju igrati Zasadbreg 77 – Sloboda (M), Sokol – Hajduk (B), Pobjeda – Donji Koncovčak, Omladinac (M) – Mali Mihaljevec, Mura – Plavi (Pek.), Venera PMP – Šenkovec.

U 3. ŽNL u subotu igraju Napredak – Otok i u nedjelju Mladost (S) – Torpedo, Jadran – Draškovec-Geothermae, Bratstvo (P) – Drava (K), Budućnost (P) – Parag. Borac (DH) i Radnički su slobodni.

Tek što je krenuo proljetni dio Treće županijske nogometne lige, već se dogodio prekid. Borac Donji Hrašćan i Jadran Štefanec igrali su do 63. minute. Domaćin je poveo, a gost izjednačio u 63. minuti. Domaćini su tražili prekršaj na vrataru, nije bio dosuđen pa je napadnut. U terenu su se našli i pričuvni igrači i službene osobe, a zbog napada je morala intervenirati i policija koja je osigurala siguran odlazak sudaca i delegata.

JUNIORSKI KUP

Odigrani su susret 2. kola juniorskog kupa. Rezultati od utorka su:
MLADOST (SM) – SLOGA/STRAHONINEC 4:0
MEĐIMURJE – NOGOMETAŠ 13 4:1
MALA SUBOTICA – MLADOST (I) 9:0
GRANIČAR/VIDOVČAN – PUŠĆINE 9:1
SV. JURAJ NA BREGU – JEDINSTVO 3:0 pf.
MLADOST (S) – PETICA 1:2
NAPRIJED – MLADOST KOMET 1:1 (4:5) 11 m
SVETI MARTIN – NEDELIŠĆE 2:0

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije