ODBOJKAŠI CENTROMETALA bolji od Karlovca

Loše je Centrometal ušao u utakmicu, nije realizirao prva četiri napada i Karlovac je poveo 5:1. Prvi put je Centrometal stigao do poravnanja na 13:13 na Bogdanovićev servis. Opet gosti bježe na 19:15, no sad je nakon Vincekovog servisa poravnato 19:19. Imao je Karlovac 23:21 i po treći put to stiže Centrometal. No na 23:23 prolazi Dino Jakšić, nakon toga Karlovčani blokiraju Vinceka i prvi set ide Karlovcu 25:23.

Šok za sve u dvorani jer Centrometalu obvezno trebaju tri boda. Konačno drugi set domaći otvaraju kako treba i vode 5:0. Tu je već set riješen, Centrometal je potpuno dominantan i uzima set 25:13.

Treći set počeo je problemima za Centrometal, poveli su gosti 7:3. No ovaj put je poravnato već kod 8:8, na tehničkom odmoru Međimurci vode 12:11. Nakon dobrih servisa Kopačevića je 15:11. Rano je riješen set, do kraja je prednost rasla do konačnih 25:17.

Četvrti set Karlovac je vodio 7:6, no nakon toga dominacija črečanske ekipe. Na odmoru je 12:9, još se gosti koliko toliko drže do 17:13, nakon toga laganih 25:15 za konačnu pobjedu Centrometala.

U drugom susretu Sisak je uzvratio Šibeniku i u gostima pobijedio sa 3:0. Sada na tablici Centrometal ima 22 boda, Sisak je na 19, Šibenik ima 17, a Karlovac 2.

Do kraja lige Centrometal igra kod kuće sa Šibenikom i vani sa Siskom. Za osiguranje doigravanja protiv Šibenika Međimurcima treba barem bod. Ta utakmica se igra u subotu u Atonu s početkom u 18:00 sati. Pozivaju se navijači da dođu na utakmicu i da naprave dobru znanu atmosferu koja će pomoći Centrometalovcima da ostvare svoj cilj.

Centrometal – Karlovac 3:1
Dvorana NGC Aton Nedelišće, gledatelja 100
Suci: Raca, Pihler (oba Zagreb)
Centrometal: Kovačić, Puđa, Gotal, Juras, David, Vuk, Palinkaš, Posavec, Bogdanović , Novak, Kopačević, Vincek (trener Kirić)
Karlovac: L. Knežević, I. Arabadžić, K. Gojak, D. Jakšić, M. Arabadžić, K.Knežević, F. Jakšić, B. Gojak, Marković, Barišić (trener Perušić)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije