Učenici Gospodarske škole na 20. Međunarodnoj izložbi cvijeća

>> Učenici Gospodarske škole na 20. Međunarodnoj izložbi cvijeća

Učenici Gospodarske škole sudjelovali su na jubilarnoj 20. Međunarodnoj izložbi cvijeća u Varaždinu na temu Barok- glazba- cvijeće s podtemom Cvjetna rapsodija. Na ovogodišnjim Varaždinskim baroknim večerima zemlja partner bila je Francuska pa je i izložba imala naglasak na specifičnostima i prepoznatljivostima francuske kulture i tradicije.

Izložba je otvorena u četvrtak, 24. rujna 2015. godine u atriju Starog grada, a svoje radove predstavili su učenici 2. i 3. razreda zanimanja cvjećar i vrtlar: Ivana Biber i Nevena Novak s mentoricom Biserkom Vojnović, prof., Lea Ciglarić i Helena Balažić s mentoricom Dunjom Geršak, prof., Patrik Radiković, Nikolina Telebuh, Simona Šantek, Ivana Erdelji i Renata Šečić s mentoricom Karmelom Radošević, prof.

U okviru izložbe održano je 9. natjecanje učenika poljoprivrednih škola (zanimanja florist) u aranžiranju i izvedbi cvjetnih instalacija na temu Cafe de Paris. Natjecalo se 14 učenika, a među njima i Paula Vrban, učenica 3. CV razreda koja je osvojila sedmo mjesto pod mentorstvom Karmele Radošević, prof. Čestitamo svim učenicima na sudjelovanju te želimo da i dalje razvijaju i pokazuju svoju kreativnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije