Kviz znanja o obitelji Zrinski: Branimir Višnjić iz 1. pt najbolji i najbrži

U sklopu obilježavanja Dana Međimurske županije na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, 27. travnja2015. godine, održan je kviz znanja o povijesti obitelji Zrinski. U kvizu je sudjelovalo 24 učenika iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, Tehničke škole Čakovec, Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, Srednje škole Čakovec i Gospodarske škole Čakovec.

Gospodarsku školu predstavljali su sljedeći učenici: Katarina Pokrivač, Benjamin Krnjak, Nikola Rok, Patrik Novak iz 1. cp razreda (tehničar za cestovni promet) i Branimir Višnjić iz 1.pt razreda (poljoprivredni tehničar) uz vodstvo profesorice Sanje Jančec.

Prvo mjesto na kvizu osvojio je Branimir Višnjić, učenik 1.pt razreda naše škole, drugo mjesto je osvojila Melanija Vidović, a treće mjesto Julija Jančec. Sva tri učenika imala su isti broj bodova, no Branimir je najbrže riješio test te zbog toga zasluženo osvojio prvo mjesto u vrlo jakoj konkurenciji. Svim sudionicima uručena su priznanja, a sudionicima koji su osvojili prvo, drugo i treće mjesto i prigodne nagrade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije