Rad učenice Graditeljske škole Čakovec nagrađen prvom generacijskom nagradom

>> Rad učenice Graditeljske škole Čakovec nagrađen prvom generacijskom nagradom

Natjecanje – izložba učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2015. ove je godine održano 28. i 29. travnja u Vukovaru. Domaćin je bila osnovna škola Dragutina Tadijanovića, u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje te Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Tema ovogodišnjeg natjecanja bila je “Posljednja zagonetka”, a u dvodnevnom je natjecanju sudjelovao 51 učenik iz cijele Hrvatske u tri kategorije.

Učenica Žanina Mavrin iz 3.c razreda – smjer dizajner unutrašnje arhitekture, čiji je rad pod nazivom “Trostranost” pozvan na državno natjecanje LIK 2015., osvojila je prvo mjesto (generacijsku nagradu) u kategoriji 3A – učenika trećih razreda srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna. Mentorica učenice bila je profesorica Suzana Šestan, dipl.dizajner.

Završna svečanost i podjela priznanja učenicima i mentorima održana je u Hrvatskom domu Vukovar u nazočnost savjetnica , državne izbornice i pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje i šport, dok je samaIzložba radova postavljena u galeriji Gradskog muzeja Vukovar ( Dvorac Eltz).

Iskrene čestitke učenici i mentorici na postignutom rezultatu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije