Ekonomska i trgovačka škola Čakovec – svečanost podizanja Zelene zastave

>> Ekonomska i trgovačka škola Čakovec – svečanost podizanja Zelene zastave

U ponedjeljak 22.rujna 2014. godine u 12 sati u holu Ekonomske i trgovačke škole održana je svečanost podizanja zelene zastave u sklopu programa Eko – škole Udruge “Lijepa naša”, otvorenje učionice u prirodi, kabineta za Kemiju, Biologiju i Poznavanje robe te praktikuma -prodavaonice za prodavače.

Uz profesore i učenike svečanosti su nazočili doc. dr. sc. Ante Kutle, predsjednik Udruge Lijepa naša, Sandra Herman, zamjenica župana, gospođa Elisabetta Fortunato, viša stručna savjetnica za ekonomiju, trgovinu i poslovnu administraciju ASOO, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Branko Sušec i ravnatelji međimurskih srednjih škola.

Nakon himne koju su otpjevali učenici našeg zbora, uzvanicima i učenicima obratila se uvodnom riječi ravnateljica Bosiljka Vinković-Kukolić. Slijedilo je još pjesme i plesa, a pjesmu namijenjenu svim Međimurcima “Tam dobri su ljudi” otpjevala je posebna gošća Marija Jambrošić.

Plaketu Eko-škole ravnateljici je uručio gospodin Kutle, a svečanost je završila podizanjem zelene zastave ispred škole. Nove učionice i obnovljen status eko-škole dokaz su stalnog nastojanja djelatnika da se u ETŠ-u podigne kvaliteta nastave i uvjeti rada za učenike i profesore. (Gordana Hobor Nikolić)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije