Gospodarska škola Čakovec: Izniman uspjeh buduće frizerke Magdalene Pintarić

SrednjaStrukovna škola iz Đurđevca bila je domaćin Međužupanijskog natjecanja frizera. Sudjelovale su srednje škole iz Virovitice, Oroslavja, Đurđevca, Varaždina, Garešnice  i Čakovca s ukupno 11 natjecatelja.

Natjecanje je obuhvatilo pisanu provjeru stručno-teorijskih sadržaja te izradu dnevne i večernje frizure natjecateljskog tipa na modelima ženske ili muške lutke. Naša predstavnica Magdalena Pintarić, učenica 3. FPK razreda, osvojila je 1. mjesto.

Kreacijom dnevne i večernje frizure na muškoj lutki Magdalena je pokazala kreativnost i stručnost što je znao prepoznati stručni ocjenjivački sud. Frizure su svojom linijom, bojom i izradbom morale imati mušku izražajnost i modnu aktualnost.

Magdalenu je za natjecanje pripremala njezina mentorica Nives Kocijan koja ističe: “Daljnje pripreme u pravom su jeku jer već u travnju putujemo na Državno natjecanje koje će se održati u Vinkovcima. Važno je znati da na Državno natjecanje dolaze samo najbolji učenici, oni koji su prošli najprije županijska, a potom i međužupanijska natjecanja. Konkurencija će biti jaka i dat ćemo sve od sebe da se vratimo s još pokojom nagradom. Bilo bi fantastično uspjeh s međužupanijskog natjecanja ponoviti. Poželite nam sreću.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije