velika konkurencija

JUDO KLUB ZRINSKI Petar i Loren srebrni u Budimpešti!

U Budimpešti 27.4 i 28.4. održao se jedan od najjačih međunarodnih turnira u Europi

Natjecanje je okupilo preko 1600 natjecatelja iz čak 25 zemalja. Čakovečki klub imao je 11 prestavnika a najzapaženije rezultate napravili su Loren i Petar. Prvog dana turnira nastupili su kadeti, Leon, Jona, Nikola i Loren.

Nažalost svi su zaustavljeni u prvom kolu osim Lorena. Redom je pobijedio dva judaša iz Srbije, Bugarske, Austrije te nakon 4 pobjede ušao u finale gdje se borio protiv judaša iz Švedske. Nakon par napada nespretno je pao u parter gdje je izgubio na polugu. Sa četiri pobjede i jednim porazom zauzeo je visoko 2.mjesto. Kategorija je brojala 24 judaša.

Drugog dana turnira nastupilo je još 7 judaša, Roko, Iker, Petar, Mihael, Meris, Anas i Nika. Meris je zabillježio jednu pobjedu i prvom kolu dok su ostali judaši izgubili, osim Petra. Kategorija je brojala 45 natjecatelja a Petrov put do finala je bio iznimno težak gdje je morao pobijediti čak pet borbi, redom su padali troje judaša iz Mađarske, Bugarske te Češke.

U finalu nakon teške borbe izgubio je od predstavnika Rumunjske te sa sjajne četiri pobjede i jednim porazom osvojio 2.mjesto. Svi judaši su ostavili srce na borilištu, nekada nažalost treba i malo sreće kako bi borba otišla na našu stranu. Loren i Petar su sjajno odradili turnir te pokazali da se u ključnim momentima odlično snalaze.

Trener je bio Filip Šeketa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije