Petra Grašić druga u državi na natjecanju iz engleskog jezika

U Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca u Šibeniku održano je 19. Državno natjecanje iz engleskog jezika za osnovne i srednje škole. Natjecanje je trajalo od 22. do 24. travnja. U kategoriji osnovnih škola natjecalo se 32 učenika.

Međimursku županiju predstavljali su Petra Grašić iz II. osnovne škole Čakovec s mentoricom učiteljicom Brankom Lamza i Vito Radiković iz III. osnovne škole Čakovec s mentorom učiteljem Davorom Franićem, koji su prethodno na Županijskom natjecanju 26. veljače osvojili prva dva mjesta.

Zahtjevni test sastojao se od pisanog, slušnog i usmenog dijela. Petra Grašić plasirala se u sam državni vrh u znanju engleskog jezika osvojivši 2. mjesto, dok je Vito Radiković postigao također vrijedan rezultat i 14. mjesto. Učenici i mentori boravili su u turističkom naselju Solaris.

Za vrijeme natjecanja mentori su sudjelovali u stručnim radionicama s izvornim govornicima engleskog jezika. U sklopu programa Osnovna škola Jurja Dalmatinca predstavila je svoje mlade glazbene talente. Za natjecatelje je organizirano i razgledavanje Šibenika uz stručno vodstvo. Svi su se složili da su organizatori dali sve od sebe kako bi natjecanje proteklo besprijekorno.

Kompletne rezultate pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije