Noć knjige 2013. u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Čakovec

Na Međunarodni dan knjige, 23. travnja 2013., okupila se predvečer u školskoj knjižnici ETŠ-a skupina od 25 učenica i učenika i 10 nastavnika, uključujući i v.d. ravnateljicu, te su nekoliko sati proveli u ugodnom neformalnom druženju uz knjige, glazbu i stihove.

U prvom dijelu večeri je mladi i daroviti  kantautor Emanuel Srpak, učenik 3.ht razreda ETŠ-a, na kreativan način predstavio svoju prozu i stihove. Glazba i pisanje postali su sastavni dio njegovog života i odrastanja kojima želi prenijeti svoj doživljaj svijeta, svoje misli i emocije, osobama iz svog okružja. Pokazalo se da je Emanuel veliki zaljubljenik u umjetnost koji svoje nadahnuće crpi iz  svakodnevnih životnih situacija, snova i mašte.

Emanuel je svojim nastupom raznježio i oduševio sve prisutne. Radujemo se što smo bili dio njegove publike. Uslijedio je opušteni razgovor o knjigama po izboru prisutnih u kojemu smo razmijenili i međusobno podijelili  mnoštvo spoznaja, uvida, stavova i doživljaja.

Zaključili smo da nam ovakva druženja odgovaraju i da nas obogaćuju. Željeli bismo da ovakvih susreta bude ubuduće što više.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije