SRETNO DALJE

ČESTITAMO Jelena Lesjak plasirala se na državno natjecanje iz hrvatskog jezika!

Na županijskom Natjecanju iz hrvatskoga jezika sudjelovalo je čak desetero SŠČ-ovaca, a najbolje je znanje pokazala i najbolji rezultat – drugo mjesto i plasman na državnu razinu natjecanja u kategoriji drugih razreda - ostvarila svestrana gimnazijalka Jelena Lesjak

Jelenu je za natjecanje pripremala profesorica Vesna Prepelić-Đuričković, kao i Martinu Sobočan koja se također okitila srebrom. Kako je tek u prvom razredu, predviđamo joj svijetlu pravopisno-gramatičku budućnost!

Odličan je bio i maturant Luka Blagović te osvojio treće mjesto, u čemu mu je pomogla njegova mentorica, profesorica Tina Novak.

U kategoriji prvih razreda četvrtim se mjestom mogu pohvaliti Rea Makovec i njezina mentorica, profesorica Ivana Vesenjak.

Na županijskom su Natjecanju iz hrvatskoga sudjelovali i ostvarili vrijedne rezultate i:

Prvi razred: Lucija Premuš (mentorica, profesorica Vesna Prepelić-Đuričković), Anamarija Grabant i Aleksandra Petrovska (mentorica, profesorica Ivana Vesenjak)

Drugi razred: Nika Kuzmić i Ilan Kovačić (mentorica, profesorica Ivana Vesenjak)

Treći razred: Ema Mlinarić (mentorica, profesorica Vesna Prepelić-Đuričković)

-Svim natjecateljima i njihovim mentoricama od srca čestitamo, a Jeleni držimo fige na državnom u Starigradu u koji putuje direktno iz Zadra s državnoga Natjecanja iz biologije! Genijalno, zar ne?!- kažu iz škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije