dva prva mjesta

FOTO Velik uspjeh ETŠ-a na državnome strukovnom prvenstvu u Zagrebu

Albina Jezernik, Laura Frančić, Matteo Drk i Matej Bacinger osvojili su prva mjesta

Ekonomska i trgovačka škola Čakovec i ove je godine sveprisutna na natjecanju WorldSkills u Zagrebu. Učenici su se natjecali u čak četiri discipline.

Učenica Albina Jezernik svoje znanje, koje joj je pomogla steći njezina mentorica – profesorica Sanja Koraj, pokazala je u disciplini Prodajne vještine i oduševila prosudbeno povjerenstvo te se našla na samome vrhu. Čestitamo na 1. mjestu učenici i njezinoj mentorici!

Učenici 4. KŠ razreda sa svojom vježbeničkom tvrtkom Viva la juice d.o.o. osvojili su 1. mjesto u kategoriji WSC smotra vježbeničkih tvrtki. Laura Frančić, Matteo Drk i Matej Bacinger s mentoricom – profesoricom Elenom David, predstavili su rad vježbeničke tvrtke uživo te profesionalnim pristupom i kreativnošću osvojili simpatije posjetitelja. Bravo za naše učenike i njihovu mentoricu!

Poduzetništvo je jedna od disciplina u kojoj su glavni akteri učenica Emili Glavina i Fran Šardi koji su osvojili izvrsno 2. mjesto. Svi smo jako ponosni na vas!

Zita Lajtman, prof. izvrsna savjetnica, pripremila je učenicu Magdalenu Podvez koja se natjecala u disciplini Poslovanje recepcije hotela i koja je svojoj mentorici na ponos jer u Čakovec dolazi kao treće plasirana. Bravo!
Učenik Dino Rozinkranc svoja znanja i vještine primjenjuje u disciplini Turistička destinacija. Njegova mentorica – profesorica Anja Čvrk Jakopić, bila mu je velika podrška i vodilja u svim fazama natjecanja. Dino je osvojio sjajno 3. mjesto. Čestitamo!

Čakovečka Ekonomska i trgovačka škola bila je i domaćin u dvjema disciplinama: Poduzetništvo i Prodajne vještine. Učenici osnovnih škola i posjetitelji imali su prilike isprobati svaku vještinu, a za to su se potrudili članovi organizacijskih timova koji čine ravnateljica Bosiljka Vinković Kukolić, profesorice Nina Carević Novak, Dunja Sarap Mišić, Sara Novak Dobošić, Anja Pintar i Helena Jošt te profesori Goran Okun, Denis Jalušić i Nebojša Buvač.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije