MLADI PJEVAČI

SREDNJA ŠKOLA ČAKOVEC Učenici oduševili na prvom ‘Voiceu’

Još uvijek se sliježu dojmovi nakon prvoga Voicea uživo jer bilo je izvrsno

Moglo bi se reći, i iznad svih očekivanja – od novootkrivenih pjevačkih talenata, raznovrsnih glazbenih žanrova, dobro raspoloženoga žirija do atmosfere.

Svojim su nas glasom, ali i stasom osvojili: Hana Toplek, Luka Huljak, Leon Resman, Karlo Batisweiler, Vito Šmaguc, Pavla Kutnjak, Kaja Paler, Hana Blešć, Ivona Topolnjak, Jana Pintarić, Lucija Podgorelec, Matej Mađarić, Sara Farkaš, Luka Žižek, Mata Mikulić, Lucija Dukić i Lorena Dodlek.

Svaka nova izvedba bila je za publiku novo iznenađenje – od Magazina, Nine Badrić i Parnoga valjka do rock’n’rolla i Talking Headsa. Pjevalo se Aj, ća volim te, Ne diraj moju ljubav, ali i Na čemu si ti?

Bilo je dueta i kvarteta, bisernice i gitare, navijačkih transparenata, obasipanja ružama, zarazne energije i odlične zabave, tako da profesorice Mia Stubičar, Katarina Škvorc, Julija Jančec i Evelin Horvat, članice stručnoga žirija, nisu štedjele s komplimentima.

Odlične su bile i voditeljice Ema i Bela svojim ljupkim komentarima svakoga nastupa!

– Da je naš prvi Voice bio pun pogodak, pokazuje više od 800 glasova koji su odlučili kojih osam natjecatelja nastavlja putovanje do najljepšega SŠČ-ovskog glasa. Šou ide dalje, vidimo se u ožujku! Još vatrenije, još raspjevanije, još uzbudljivije, istaknuli su iz Srednje škole Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije