eTwinning Oznake kvalitete Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pribislavec

I ove godine u OŠ Vladimira Nazora Pribislavec stigle su lijepe vijesti iz eTwinning zajednice. Agencija za mobilnost i programe EU dodijelila je nacionalne Oznake kvalitete za rad na dva eTwinning projekta provedena tijekom školske godine 2015./2016.

U projektu Where is my green environment? sudjelovali su polaznici izborne nastave informatike, a u projektu Advent and Christmas in our lives polaznici izvannastavne aktivnosti za četvrte razrede eTwinneri, pod vodstvom učiteljice informatike Ive Naranđe.

U pojedinim projektnim aktivnostima ostvarena je suradnja više učiteljica i učitelja naše škole te su svi oni svojim radom doprinijeli kvaliteti projekta. Više o provedenim projektima možete saznati na školskom webu OŠ Vladimira Nazora Pribislavec, na stranici eTwinning.

Oznaka kvalitete je priznanje učiteljima i školama za visoku razinu rada na eTwinning aktivnostima. Za učenike, ovo je poticaj i nagrada za uloženi trud, a za škole javno priznanje predanosti kvaliteti i otvorenosti prema suradnji na europskoj razini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije