INFORMATIKA

ŠENKOVEC Gita Radiković državna prvakinja u kategoriji ‘logo’, osvojila i broncu u kategoriji ‘algoritmi’

Gita Radiković iz 6.b razreda naše škole državna je prvakinja u kategoriji Logo i osvajačica brončane medalje u kategoriji Algoritmi na natjecanju iz informatike!

Ovim je rezultatom Gita nagrađena za veliki trud, zalaganje, kontinuirani rad i vrijeme koje je uložila u rješavanje iznimno zahtjevnih zadataka, a tijekom sva četiri dana natjecanja još je jednom dokazala i svoju skromnost, kvalitetan i pravedan odnos prema drugima te iznimnu hrabrost i snalažljivost u emocionalno i intelektualno zahtjevnim situacijama u kojima se našla.

Državno natjecanje iz informatike održano je od 9.-12. travnja 2024. u hotelu “Imperial” u Vodicama. Ove godine zabilježen je rekordni broj natjecatelja, otprilike 200 učenika osnovnih i srednjih škola natjecalo se u četiri kategorije: Logo, Algoritmi, Razvoj softvera i Osnove informatike.

Gita je na natjecanju sudjelovala u pratnji svoje razrednice i odgovorne mentorice Valentine Cirkvenčić, a za samo natjecanje pripremala se i kao članica Zagrebačkog računalnog saveza uz pomoć njezinih vanjskih mentora Filipa Mravunca i Sare Lazarušić.

Čestitamo Giti na iznimnom uspjehu i želimo joj ostvarenje i svih daljnjih ciljeva koje si je postavila!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije