Općina Sveta Marija nagradila najbolje osnovce

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Svete Marije našla se je skupina od nekolicina osnovaca tamošnje škole kako bi primili nagrade koja im Općina tradicionalno dodjeljuje za njihova postignuća tijekom minule školske godine.

Nekolicina ih je bila na zaslužnim ljetnom raspustu izvan Svete Marije, odnosno Donjeg Mihaljevca pa su nagrade za njih preuzeli neki od roditelja, a nekima će se uručiti naknadno.

Nagrađeni su učenici koji su svih osam razreda završili odličnim uspjehom i uzornim vladanjem. To su: Filip Šulj, Vanesa Križaić, Manuela Komorski, Filip Plevnjak, Patricia Pavlic, Viktorija Gašparić, Dina Igrec i Jan Hunjadi.

Viktorija Gašparić nagrađena je i za osvojeno 3. mjesto na Županijskom natjecanju iz biologije uz mentorstvo Paule Dvorski. Lidija Janković dobila je nagradu za osvojeno 2. mjesto na Županijskom natjecanju iz biologije uz mentorstvo Paule Dvorski.

Gabriel Kvakan i Filip Plevnjak su nagrađeni jer su osvojili 2. mjesto na Međunarodnom likovnom natjecanju Iserlohn-Rim-Molize-Zagreb 2016. Mentorica Barbara Salaj. Nina Janković, Barbara Ban, Ana Hlebec, Lidija Janković, Sintija Lukša, Leona Strbad, Sara Zvonar, Viktirija Gašparić, Patricia Pavlic i Manuela Komorski su nagrađene za osvojeno 2. mjesto na Županijskom natjecanju u rukometu. Na natjecanju ih je vodio Krešimir Šenji.

Dodjeli nagrada nazočio je ravnatelj OŠ Sveta Marija Damir Bendelja, prof., a uručili su im načelnica Općine Đurđica Slamek, njezin zamjenik Ivica Kočiš i predsjednica OV-a Marija Frančić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije