Prof. dr. sc. Dragan Primorac pozdravio maturante Srednje škole Čakovec

>> PROF. DR. SC. DRAGAN PRIMORAC POZDRAVIO MATURANTE SREDNJE ŠKOLE ČAKOVEC

U srcima uvijek nosite svoju domovinu i vjeru.Prošloga se petka i treća generacija maturanata Srednje škole Čakovec oprostila od škole, prijatelja i nastavnika.

Na već tradicionalnoj oproštajnoj svečanosti svojim su govorima i smijeh i suze izmamili predstavnici škole, roditelja i učenika, međutim najviše je pozornosti privukao poseban gost – bivši ministar znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr. sc. Dragan Primorac, hrvatski liječnik, forenzičar i genetičar.

U prepunoj školskoj dvorani okupljeni su maturanti, njihovi roditelji i nastavnici uživali u uistinu nadahnutom govoru dr. Primorca. Svjedočeći svojim osobnim primjerom – životnim putom od malenog Splita do zavidne karijere svjetski poznatog i priznatog znanstvenika – međimurskim je maturantima vrlo uvjerljivo pokazao kako se marljivim radom te inzistiranjem na izvrsnosti može i mora uspjeti.

Posebno su snažno odjeknule završne poruke dragog gosta o tajni njegova uspjeha: “Vjera je uvijek bila važna nit vodilja u mojem životu, kao i želja da svojim znanjem pomognem svojoj domovini. Stoga, bez obzira na to kamo vas život odvede, u srcima uvijek nosite vjeru i svoju domovinu.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije