ŠKOLSKI plesni virtualni show – podržite učenice Srednje škole Čakovec

Učenice Srednje škole Čakovec uključile su se u projekt pod nazivom ‘Školski plesni virtualni show’ koji organizira Hrvatski školski sportski savez s ciljem da se učenike potakne na bavljenje tjelesnom aktivnošću unutar Školskog sportskog društva te da se pokrene nova vrsta školskog sportskog natjecanja. Voditelj projekta je prof. tjelesne i zdravstvene kulture Željko Domjanić, a cijeli projekt podržava i ravnateljica Gordana Ramušćak.

Učenice su u vrlo kratkom vremenskom roku, uz veliku pomoć i potporu vanjske stručne suradnice projekta Virne Hošnjak i snimatelja Žana Novosela, uspjele uvježbati koreografiju za videospot. Također, treba spomenuti i stručnog suradnika Filipa Horvata te sve profesore škole koji su pomagali i poticali učenice u projektu.

Učenice koje sudjeluju u plesnoj točki pod nazivom ‘The Greatest’ su Marija Bralić, Mirjam Krznarić, Angie Polanec, Lana Posedi, Anja Radiković, Ida Šoltić, Mia Milak i Antonia Hutinec.

Lajkovima i komentarima na portalu Hrvatskog školskog sportskog saveza podržite njihov videospot u razdoblju do 6. travnja, zaključno do 10:00 sati.

Najnovije