Novac za građane nikad jeftiniji

Svi građani s redovitim primanjima, koji banku žele iskoristiti kao “polugu” radi bržeg dolaska do novaca potrebnih za pokretanje privatnih investicija, za potrošnju, za zatvaranje starih dugovanja ili nešto treće, u posljednje vrijeme su u prilici zaduživati se po sve povoljnijoj kamatnoj stopi.

Ovakav trend pada kamata u našim bankama, dobrim dijelom je rezultat politike Europske centralne banke koja rekordno niskim kamatama pokušava povećati likvidnost država i banaka, s ciljem poticanja novog investicijskog zamaha i rasta europskog gospodarstva.

Nažalost, bez obzira na to što kamate padaju, one su i dalje kod nas puno više nego što ih, recimo, plaćaju građani u Njemačkoj. Takva situacija trajat će vjerojatno još godinama, s obzirom na to da Hrvatska ima visoki javni dug i neodgovorno troši proračunski novac, što nam u konačnici podiže “premiju rizika”.

Ta premija se ugrađuje u iznos kamate, a ovisi o vrsti kredita, ročnosti, valuti, tečaju, stopi nezaposlenosti, visini primanja, fluktuacijama tečaja, brzini sudstva itd. Premija rizika zemlje mijenja se iz mjeseca u mjesec, a trenutno iznosi oko 3,1%, radi čega osim države, i mi građani moramo plaćati nepovoljne kamate.

Gotovinski novac već po kamati od 5,99%

Danas hrvatske poslovne banke u svojoj ponudi imaju više od 350 kreditnih linija. U takvom “moru kredita”, svakako treba izdvojiti banku koja sa svoje dvije kreditne linije predstavlja najjeftiniji put do gotovinskog novca.

Jedna kreditna linija vezana je uz valutnu klauzulu euro s kamatom od 5,99%, dok je druga kreditna linija kunska s kamatom od 6,49%. Ono što im je zajedničko, osim izračuna kreditne sposobnosti, je fiksna kamatna stopa za cijelo otplatno razdoblje i bez troška odobravanja kredita! Pogledajmo informativne izračune:

Kreditna sposobnost

Za realizaciju najjeftinijeg gotovinskog kredita, bilo da je on kunski ili uz valutnu klauzulu euro, treba zadovoljiti kreditnu sposobnost. Banka koja ih ima u svojoj ponudi, kreditnu sposobnost klijenta utvrđuje individualno, sukladno aktima Banke. Prilikom izračuna, u obzir uzimaju više od dvadeset parametara, kao što su kreditno izvješće iz HROK-a, bonitet poslodavca, status zaposlenja, visina plaće itd., a važno je napomenuti i to da neopterećeni iznos plaće ne smije biti manji od 4.000,00 kuna.

Progreso grupa – najbrži put do najjeftinijeg kredita

S obzirom na to da pod jednim krovom već duži niz godina okupljamo više od trideset financijskih institucija, specijalizirali smo se u pomaganju našim klijentima da pronađu i realiziraju najjeftiniji kredit na jednom mjestu. Ovakvu praksu poslovanja već gotovo pola stoljeća poznaje i koristi europska javnost.

Stoga, popunite i vi našu kontakt formu, te iskusite lakoću podizanja kredita. Na temelju dobivenih podataka, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku, a najkasnije sljedeći radni dan. Dogovoriti ćemo termin na kojem ćemo iznijeti situaciju o vašim osobnim mogućnostima podizanja najjeftinijeg kredita iz naše baze, koja sadrži sve kreditne linije na tržištu, točnije – 357 kreditnih linija. Vjerovali ili ne – besplatno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije