Bistro & Winery Shamper: Dođite na Tjedan dobre hrane!

>> Bistro & Winery Shamper: Dođite na Tjedan dobre hrane!

Bistro & Winery Shamper je smješten u najljepšem prostoru u Čakovcu, unutar atrija Starog grada. Dostojno tom prostoru gostima se nude gastronomski užitci povezani s ovim podnebljem.

Za goste biramo lokalne ekološki uzgojene sezonske namirnice najviše kvalitete. U Shamperu smo posebno ponosni na svoje raznovrsne kruhove napravljene iz ekološki uzgojenih žitarica.

Kod svih namirnica vodimo računa da se optimalno termički obrade kako bi sačuvale što više svojih vrijednosti.
Uz jela pripremljena od lokalnih namirnica odlično se slažu naši pjenušci koji se mogu piti uz sve sljedove tijekom ručka i večere. U izboru su tri osnovne sorte pjenušaca baziranih na šiponu, chardonneyu i graševini.

Osim uz ručak ili večeru u restoranu, kod odlaska pjenušac možete kupiti kako bi u njemu uživali i poslije.

Nakon šetnje gradom ili posjeta Starom gradu odlično će doći predah na terasi Shampera uz delikatesni desert i čašu pjenušca kao krune kratkog odmora u gradu. Uz ponudu pjenušaca iz vlastite proizvodnje nude se i vina poznatih međimurskih vinara.

Od 25. do 31. svibnja 2015. bistro i vinarija Shamper se pridružuje višednevnom festivalu hrane u organizaciji Dobrih restorana.

Tematski meni povodom tjedna restorana za samo 100 kn: Ovog proljeća posjetitelji mogu uživati u tematskom meniju od tri slijeda po cijeni od 100 kn!

Više informacija i menije jela pročitajte OVDJE

Novitet u bistro i vinarija Shamper su tri nova koktela:MIMOZA, APEROL SPRITZ i KIR ROYAL

Kontakt podaci:
Bistro i vinarija Shamper
Trg Republike 5
40000 Čakovec
Telefon:040 390 777
E-mail: info@shamper.hr
www.shamper.hr

Najnovije