Dođite na probnu vožnju nove Suzuki Vitare u Auto centar Baumgartner

Novi model Suzuki Vitare osvojio je maksimalnih 5 zvjezdica na Euro NCAP testiranju sigurnosti vozila i to po novom, postroženom sustavu bodovanja.

Kao što već znate da želite li isprobati vožnju i kupiti Suzuki vozilo to od nedavno možete u Auto centru Baumgartner d.o.o. koji je ovlašteni distributer Suzuki vozila!

Nova Suzuki Vitara ima jasan i lijep dizajn, cijena joj je od 111.247,90 kuna!

Vitara je prvi kompaktni SUV s tako visoko ocijenjenim sigurnosnim standardima. Osim čvrste i sigurne konstrukcije, nova Suzuki Vitara ponosi se i aerodinamikom, čije ravne i blago zaobljene glatke linije, osim smanjenju potrošnje, pridonose i smanjuju ozljeda pješaka, te automobil čine dizajnerski privlačnim i dugovječnim.

Inače, svaka nova Vitara, i u najnižem paketu opreme dolazi s čak 7 zračnih jastuka, dok u višim paketima opreme raspolaže aktivnim sustavom kočenja i aktivnim tempomatom uz još cijeli niz elektronički kontroliranih sustava, koji pomažu na cesti i izvan nje.

AKTIVNI SUSTAV KOČENJA vozača upozorava zvučnim signalom (3 sekunde prije sudara), pojačava snagu kočenja (dvije sekunde prije sudara) i na kraju automobil koči samostalno (sekundu prije sudara).

AKTIVNI TEMPOMAT prati brzinu vozila ispred vas i bitno olakšava kretanje u prometu.

Naime, Suzuki Vitara nudi cjelokupnu zaštitu vozača i putnika kroz sustav Total Effective Control Technology (TECT) koji obuhvaća zaštitu u slučaju sudara, izrazito čvrstu karoseriju izrađenu od pomno odabranih vrsta čelika i sedam zračnih jastuka, potpomognutih elektroničkom kontrolom stabilnosti i nadzora tlaka u gumama.

U paketima opreme Elegance ili Elegance Plus dio standardne opreme su i Radar Brake Support (RBS) i Adaptive Cruise Control (ACC).

Želite li isprobati sva Suzuki vozila dođite na probnu vožnu u Auto centar Baumgartner, Braće Graner 2, Čakovec, tel.: 040 328 007, www.baumgartner.hr

Najnovije