Mr. Chen posjetio Hotel Park, nova jela kineske kuhinje od ove srijede!

>> Mr.Chen posjetio Hotel Park.Nova jela kineske kuhinje od ove srijede

Ovih dana Hotel Park posjetio je vlasnik i glavni šef renomiranog kineskog restorana Mr. Chen iz Zagreba. Prilikom posjeta održao je edukaciju za njihove kuhare, degustirao je većinu jela iz ponude, pratio metode pripreme, pritom i sam nešto naučio, kako je kroz smijeh sam priznao kasnije kušajući međimurske specijalitete.

Međimurci i šire već su upoznati da srijedom mogu kušati kineska jela u restoranu Hotelu Park.

Osoblje kuhinje Hotela Park, s dugogodišnjim iskustvom u pripremi kineskih jela, pripremit vam svake srijede vaše omiljeno. Pripremaju se jela, specifične kuhinje iz pokrajine Sìchuān (Sečuan), čije je glavno središte Chengdu, po kojem je nekadašnji kineski restoran u Čakovcu dobio ime. Chengdu je 2011. godine proglašen gradom gastronomije od strane UNESCO-a kako bi istaknuo profinjenost njihove kuhinje.

Kineska kuhinja je tijekom vjekova postala sama po sebi istaknuti dio kineske kulture, a s kineskim emigrantima dio ponude svih svjetskih metropola i šire.

Kineska hladna i topla jela mogu se kušati već od 25 kuna te deserti od 15 kuna te kineska piva!

Od ove srijede nova jela u ponudi. Dođite i kušajte!

Nova kineska jela: Sjeckana junetina Sečuan, Hrustava piletina sa crvenim umakom, Goveđi file u ljutom sosu, Gamberi u slatko kiselom sosu, Ostala jela u ponudi provjeritu na meniu u slikama.

Kineska kuhinja srijedom od 12 do 22 sata.

Svi obroci se u Hotelu Park mogu uzeti za van, naručite! 040/386-707 (kuhinja) ili 311-255 (recepcija)

www.hotelpark.hr

Najnovije