Nezaboravni prvomajski provod u Termama Sveti Martin

Još malo i stiže nam 1. svibanj, dan koji tradicionalno obilježavamo boravkom na otvorenome uz zabavu, igre i druženje s najdražima. Provedite 1. svibanj u Termama Sveti Martin koje za vas pripremaju bogati program.

Od jahanja ponija za najmlađe, preko seoske olimpijade i igara na otvorenome za one nešto starije – zabave neće nedostajati. Sve prisutne će od 12 sati zabavljati i Zodiac band, a ogladniti nećete, jer Terme Sveti Martin osigurale su besplatni prvomajski grah!

Zabava ne staje ni u večernjim satima, jer upravo od 20 sati u Pubu Potkova vas očekuje Urbanovo night s degustacijom i promotivnim cijenama vina! Vaše Terme Sveti Martin!

Dugo očekivanje proljetne temperature, zelenilo i cvijeće koje krase okoliš te bogata prirodna baština samo što nisu u svom punom sjaju zahvatile Međimurje, a upravo su te stvari dobar razlog zašto 1. svibanj provesti aktivno i zabavno, u okruženju svojih najmilijih.

Za više informacija nazovite na +385 40 371 111, pošaljite email na info@termesvetimartin.com ili posjetite www.termesvetimartin.com

Lajkajte LifeClass Terme Sveti Martin i na Facebooku OVDJE

Najnovije