Vivaderm koncept – konačno rješenje za “narančinu koru”

Želite li se napokon trajno osloboditi celulita, rješenje vam je nadomak ruke – u Varaždinu se nudi posve novi tretman u kojem zajednički sudjeluju liječnik i nutricionist/fitoterapeut.

Celulit nipošto nije samo estetski, već i medicinski problem. Ono što nam vizualno smeta kao “narančina kora”, samo je vrh sante leda – riječ je o pojavi koja ukazuje na postojanje nakupina štetnih i otpadnih tvari te toksina, zbog čega je dotok hranjivih tvari i kisika je vrlo slab. Stoga rješavanje celulita nipošto nije samo u interesu ljepote, već prvenstveno u interesu dobrog zdravlja, te traži holistički pristup; uzimanje u obzir svega što je dovelo do takve pojave .

Vivaderm koncept tretiranja i liječenja celulita razvijen je na temelju višegodišnjeg iskustva u liječenju celulita, znanstvenih dokaza o utjecaju prehrane na njegovu pojavu, liječenje i prevenciju te stručnog znanja o učinkovitosti primjene detoks tretmana i fitoterapije.


To je rezultiralo osmišljavanjem posve novog tretmana u kojem zajednički sudjeluju: liječnik i nutricionist/fitoterapeut.

Celulit se ne može ukloniti dijetama i izgladnjivanjem – naglašava varaždinska dermatologinja dr. Sanja Petek-Modrić, čije ime stoji iza ovog inovativnog koncepta.

Za njegovo uklanjanje potrebna je kombinacija medicinsko- kozmetičkih tretmana sa pravilnom prehranom i odgovarajućom fizičkom aktivnošću, koju može zamijeniti pasivna gimnastika.

Ciljanim i provjerenim tretmanima poput radiofrekvencije, endermoterapije, limfne drenaže i mezoterapije, prilagođene svakom ponaosob može se uspješno utjecati upravo na uzroke celulita.

Za analizu prehrane te savjete o prehrani, kao i za prirodne pripravke ( tinkture) koji će u kombinaciji sa modernim aplikativnim metodama dovesti do čišćenja-detoksikacije cjelokupnog organizma brine se iskusna nutricionistkinja i fitoterapeutkinja, Irena Nedeljković.

Moderan način života ne ostavlja nam previše vremena za razmišljanje o prehrani, pa jedemo procesuiranu, gotovu hranu, živimo u zagađenom okolišu, ne krećemo se. Za naša tijela sve to postaje previše, a posljedice se itekako vide i na koži; celulit, suha i stanjena koža, ili pak masna koža i slično – objašnjava ing Nedeljković.. Stoga vrlo važna uloga pripada detoks tretmanima, jer organizmu u današnje vrijeme treba pomoć da se riješi nakupljenih štetnih tvari.

Pa tako Vivaderm koncept tretiranja i liječenja celulita uključuje konzultacije liječnika, nutricionista/ fitoterapeuta, inovativne anticelulitne tratmane, te prirodne pripravke temeljene na eteričnim i biljnim uljima te ljekovitom bilju.

Svaki klijent dobiva prirodne tinkture i gelove koje nastavlja upotrebljavati i kod kuće (dermapharm to go).

Proljeće je vrijeme buđenja, promjena, pravi trenutak za donošenje novih i zdravih odluka.

Želite li napokon trajno riješiti problem celulita, stručni tim dermatološke ordinacije dr. Petek Modrić stoji vam na raspolaganju.

Javite nam se s povjerenjem na 042 302 904 ili na info@dermatologija.hr, www.dermatologija.hr

Najnovije