Bestesfutter Fenrier: Hrana za pse, novi svjetski hit!

Tvrtka Nutrimens j.d.o.o. nova je na tržištu kvalitetne “Grain free” hrane za pse. Od sada možete na web stranici www.nutrimens.eu kupiti po prihvatljivoj cijeni hranu koja zadovoljava individualne potrebe vašeg psa.


Psi nisu predviđeni da jedu žitarice:
Psi imaju kratak, kiseli, probavni trakt koji je stvoren da metabolizira životinjsku masnoću i životinjske bjelančevine, a ne žitarice. Njihova pokretna čeljust i veliki grleni otvor u prilagođeni za gutanje velikih komada mesa, a ne žitarica.

Probajte vrhunsku hranu Bestesfutter Fenrier i vaš pas će vam biti zahvalan, a vi ćete uštedjeti novac jer posjeti veterinaru neće biti potrebni!


Jeste li znali?

Kvalitetu hrane za pse određuje sastav hrane i kvaliteta sastojaka. Pošto je pas u osnovi mesojed hrana za pse mora sadržavati što veći postotak mesa. Žitarice poput kukuruza, riže, pšenice ili ječma psi ne mogu probaviti, te kao takve psima nisu korisne, a mogu dovesti i do alergija te raznih bolesti.

Pitate se zbog čega onda većina hrana za pse na tržištu ima u sastavu kukuruz, rižu ili neku drugu žitaricu? Odgovor je vrlo jednostavan, žitarice su puno jeftinije od mesa i time proizvođačima hrane osiguravaju ogroman profit.

Po standardu i zakonu (Uredba 767/2009 EU Parlamenta i Vijeća) svi proizvođači hrana za pse moraju navesti u sastavu hrane sve namirnice koje su unutra i to po redu kako su količinski zastupljene u hrani. Ako su na prvom mjestu žitarice tada najviše ima žitarica, ako je na prvom mjestu meso tada je najviše mesa itd.

Primjer 1. sastav: riža,nusproizvodi životinjskog podrijetla,životinjske masti, itd. U ovoj hrani je najviše riže tek onda dolazi meso u manjem postotku koji nije naveden, itd.

Primjer 2. sastav: pileće meso (34%), riža, kukuruz, itd. U ovoj hrani je najviše mesa (34%), nakon toga riže i kukuruza, itd.

Primjer 3. Bestesfutter sastav: meso (puretina, zečetina, losos, divljač, patka), banana, itd.

U Bestesfutteru je najviše mesa (75%) nakon toga banana itd.

Kada je u sastavu hrane navedeno meso kao nusproizvodi tada se radi o mesu loše kvalitete odnosno riječ je o otpadu mesne industrije, tako da kvalitetnije hrane u sastavu nemaju mesne nusproizvode nego je navedeno samo meso.

Usporedite sastave vodećih brandova hrane za pse na tržištu i Bestesfutter Fenrier i vidjet ćete ogromnu razliku u kvaliteti. Neki vodeći proizvođači hrane za pse baziraju svoju hranu na riži ili kukuruzu sa jako malim postotkom mesa. Ulažu ogromna financijska sredstva u reklamne kampanje da naprave brand i ostvaruju ogromne profite na jeftinim sastojcima.

Bestesfutter Fenrier je hrana za pse bazirana na mesu (75%) i ne sadrži žitarice. Sadrži dvije vrlo korisne biljke: Jiaogulan (biljka besmrtnosti) i Cat`s Claw.


Hrana za pse bez žitarica, bez kukuruza, bez riže, bez krumpira!Provjerite,
kliknite i naručite probni uzorak Bestesfutter Fenrier hrane.

S linijom “Fenrier” razvili smo pseću hranu posebno prilagođenu za organizam psa sa ciljem da vaš pas zdravo doživi duboku starost. Sastav hrane govori sam za sebe. Fenrier ne sadrži žitarice! Fenrier je jedina hrana u svijetu koja sadrži dvije važne biljke: Cat’s Claw (iz Južne Amerike) i Jiaogulan ” (iz Kine).

Hrana za pse bez žitarica, bez kukuruza, bez riže, bez krumpira!

Fenrier, najbolja hrana za pse sa ljekovitom biljkom besmrtnosti, jiaogulan!

Prekretnica u prehrani pasa!

Njemačka kvaliteta po povoljnoj cijeni!

Na web stranicama www.nutrimens.eu možete naručiti:

FENRIER – Novi svjetski hit (12 kg)

FENRIER – Novi svjetski hit (2 kg)

Jedini cilj u životu svakog psa je da usreći svog vlasnika, da bi to mogao pas samo mora biti zdrav!


Omogućite mu to sa Bestesfutter Fenrier hranom i pas će Vam to višestruko vratiti:

www.nutrimens.eu

Mobitel: 091 895 9800

Email: prodaja@nutrimens.eu

Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije