Portal Dječjakolica.eu opet nagrađuje: Dječja kolica za 0 kn!

Dječja kolica za 0 kn! Navijaj za Hrvatsku i vraćamo ti novac za kolica ukoliko Hrvatska osvoji svjetsko prvenstvo! Ova pogodnost se odnosi na sva dječja kolica iz naše ponude! Rok za narudžbu i avansnu uplatu dječjih kolica je 23.6.2014. do 12:00 sati!

HRVATSKA reprezentacija odigrala je čudesnu utakmicu protiv Kameruna. Naši dečki slavili su s visokih 4:0, tako su ispisali nove stranice povijesti hrvatskog nogometa. Tom prigodom portal DjecjaKolica.eu pripremio je super akciju.

Ukoliko Hrvatska postane prvak svijeta, svi oni koji kupe kolica u periodu do 23.6.2014 dobivaju svoj novac natrag. Zato navijaj za Hratsku do kraja i kupi kolica za 0 kn! Za više informacija posjetite našu Facebook stranicu!

DjecjaKolica.eu je specijalizirana internet trgovina za prodaju dječjih kolica renomiranih EU brendova Bebetto, Kunert i BabyBoom! U ponudi možete naći 2u1 i 3u1 modele dječjih kolica s različitim vrstama rama, kotača i mnogo različitih boja dekora. Proizvode možete platiti pouzećem, kreditnom ili debitnom karticom, te na 2 do 12 rata.

Najpopularniji model: Bebetto Aquarius 3u1

Univerzalna kolica za bebe od 0 do 36 mjeseci (max 25 kg). Posjeduju modernu ramu, izrađenu od aluminija koji je kromiran radi boljeg izgleda I dužeg vijeka trajanja. Prednji kotači  su rotirajući, omogućuju  izuzetno lagano upravljanje i u najužim prolazima. Kolica ispunjavaju najviše EU standarde sigurnosti i kvalitete. Možete izabrati između 11 boja.

Set 3u1 uključuje: Aluminijsku ramu sa amortizerima – Sportsko dio – Nosiljka – Auto sjedalica –  3 Zimske navlake posebno za svaki dio – Mamina torba – Kišna kabanica – Mreža protiv insekata – Kotači na napuhavanje.

Uz kolica u ponudi možete naći i ostalu dječju opremu poput auto sjedalica, dječjih krevetića, hranilica i sl.

Posebno se ponosimo prekrasnim “Noona dječji krevet 3u1“.

Noona komplet je koljevka i tri različita krevetića, sve u jednom. Noona je izrađena od drveta bukve hrvatskih proizvođača. Noona nije rezultat industrijske serijske proizvodnje već su svi drveni elementi ručno završno obrađeni, a prirodne “nepravilnosti” drveta ne ispravljamo. Elemente toniramo, ne lakiramo, u bijelu ili smeđu boju kako bi uvijek do izražaja došla prirodna tekstura drveta.

Rezultat je da je svaka Noona zapravo jedinstvena i savršena u nesavršenosti prirodnog drveta i ručne završne obrade. Noona raste sa Vašim djeteom od rođenja do školskih dana, pružajući djetetu uvijek poznatu i sigurnu okolinu za spavanje i igru.

Posjetite našu Facebook stranicu jer je u tijeku foto natječaj u kojem najsretnijem natjecatelju poklanjamo Hranilicu 2u1 u vrijednosti 1299 kn.

www.DjecjaKolica.eu – Siguran put za vaše dijete!

Najnovije