Puklo vam je staklo na autu? Ne brinite jer tu je Auto Safra!

Auto Safra kao specijalizirani servis za stakla u 23 godine rada na prvo mjesto stavlja kvalitetu usluge što u šarenilu ponude podrazumijeva sljedeće:

  • Veleprodaja svih vrsta stakala iz vlastitog skladišta
  • Popravci, izmjena, brtvenje stakla najsuvremenijom tehnologijom
  • Graviranje koda protiv krađe automobila i stakala
  • Lijepljenje retrovizora na staklo
  • Prodaja svih vrsta stakala iz vlastitog skladišta


Veleprodaja autostakala:

Veleprodaja autostakala za servise i autolimarske radionice po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj.


Pasivna sigurnost:

Pasivna sigurnost riječ koju često čujemo u reklamama proizvođača ili čitamo u stručnim časopisima, a provodi se na ‘crash testovima’ po standardima FMVSS ili NCAP. Primjerice NCAP standard dodjeljuje zvjezdice (max. 5), gdje je naglasak na unapređivanju sigurnosti posebice stavljen na zaštitu putnika u automobilu, u kontekstu oblikovanja i načina deformiranja putničke kabine, te sustava oslonaca (zatezača sigurnosnih pojaseva i zračni jastuci) prilikom sudara.


Optimum se postiže zajedničkim djelovanjem sigurnosnih komponenti u koje spada i vjetrobransko staklo. Sve o pasivnoj sigurnosti pročitajte klikom na link!


Izmjena autostakala:

Izmjene autostakala na svim osobnim i dostavnim vozilima uz gore spomenutim ‘vremenski neograničenim jamstvom’.

 

Besplatne izmjene autostakala za sve osiguranike po liniji punog ili djelomičnog auto kasko osiguranja (direktna naplata od osiguravajućeg društva)
.

Radimo sa svim osiguravajućim kućama, a Vaš ‘dio posla’ je da napravite prijavu štete na staklu kod osiguravateljske kuće. Naši dobavljači su renomirani proizvođači stakla za ‘prvu montažu’ s europskim homologacijama.


Popravci manjih oštećenja:

Popravci manjih oštećenja vršimo također uz pisano ‘vremenski neograničeno jamstvo’, što znači da popravljeno mjesto nikad neće pucati u jednom ili više smjerova, što pak dovodi do puno skuplje izmjene stakla (međunarodni WRT obrazac).

 

Kod manjih oštećenja potrebno je čim prije reagirati, jer već mala naprezanja u strukturi stakla mogu dovesti do nepopravljivog raspucavanja stakla (npr. temperaturna istezanja i skupljanja strukture, mehaničke vibracije). Poželjno je izvana mjesto udarca prekriti nepropusnom ljepljivom folijom (selotejp), da bi se mjesto udarca zaštitilo od ulaska prljavštine, vlage, površinskih masnoća.


Lijepljenje centralnog retrovizora na staklo:

Lijepljenje centralnog retrovizora na staklo Dogodi se da ulaskom u vozilo nađete unutarnji retrovizor na podu, jer s vremenom, a pogotovo kod visokih ljetnih temperatura zna popustiti ljepilo koje ga spaja sa staklom.

Kod takvog problema mi ćemo ga sa specijalnim konstrukcijskim ljepilom zalijepiti na staklo, a čvrstoća vezanja bit će višestruka u odnosu na tvorničku montažu.


Graviranje koda protiv krađe na automobilsko staklo:

Graviranje koda na autostaklo protiv krađe automobila. Po želji stranke gravira se kod u sva stakla prema vlastitom izboru (npr. samo brojke ili slova ili kombinacija).

Graviranje (označavanje) svih stakala je jedan od najjeftinijih i diljem svijeta rasprostranjen vid zaštite protiv krađe automobila, pa i samih stakala.


SPECIJALIZIRANI SERVIS ZA AUTOSTAKLA ”AUTO SAFRA” d.o.o.

Adresa: Palovec, Melinska 10, 40321 Mala Subotica

Telefon/faks: 040 639 488

Mobitel: 098 241 601, 098 879 380, 098 632 470

Email: autosafra@gmail.com

www.autosafra.hr

You’ll need Skype CreditFree via Skype

Najnovije