U Meteor trgovini održan veliki kućni sajam Vaillant proizvoda

Proteklog tjedna u Meteor trgovini održavan je veliki kućni sajam Vaillant proizvoda.

U sklopu kućnog sajma u petak 13. lipnja u prostorijama poslovnog centra Meteor održana je edukacija i prezentacija Vaillantovih proizvoda. Edukaciju su izvodili djelatnici Vaillant Hrvatske za suradnike Meteor trgovine d.o.o. – projektante, investitore i instalatere.

Dok su kupci i svi zainteresirani posjetitelji cijelog petka mogli saznati sve novosti iz Vaillantovog asortimana u posebno namijenjenom infomobilu  u dvorištu Meteor trgovine d.o.o.

Edukacija i prezentacije su bile posvećene proizvodima sa energetskom učinkovitosti: Solarnim kolektorima, toplinskim pumpama i kondenzacijskim aparatima.


Bez obzira pomoću kojeg energenta se grijete ili hladite, Meteor Trgovina za Vas ima cijeli niz proizvoda renomiranih proizvođača, koji nude najprihvatljivije rješenje!  


U području grijanja i hlađenja u Meteor trgovini zastupaju i prodaju proizvode renomiranih inozemnih i tuzemnih proizvođača poput Vaillanta, Centrometala, Senka, Viadrus, Saunier Duval, Tesy, Imi international, Herz, Danfoss, Wilo, Grundfos i dr.


Sanitarije

Umivaonici, WC školjke, bidei, pisoari najviše kvalitete, koji zadovoljavaju europske standarde kvalitete. Za više informacija kliknite na link!

Vodovod i kanalizacija

• Stalna ponuda vodovodnih i kanalizacijskih cijevi i priključaka od proizvođača Alpro-att i Aquatherm
• Hidrofori, hidropaci i ostala oprema proizvođača Pedrollo
• Vodomjeri

Elektromaterijal

Ponuda kablova, prekidača, utičnica, osigurača, razvodnih kutija, žarulja i ostalog elektro-pribora

Pločice

Pločice, bez obzira na vrstu, materijal ili boju, su onaj zadnji detalj koji uokviruje ovaj prostor i daje mu onu čar koji vi želite.

Obogaćeni novim znanjima, djelatnici Meteor trgovine d.o.o. Vas pozivaju da dođete u Optujsku 12, Varaždin i saznate sve o novim trendovima u grijanju i hlađenju. Na raspolaganju Vam također stoji bogata i povoljna ponuda  sanitarija, materijala za vodovod i kanalizaciju, elektromaterijala, pločica i mnogo toga ostalog. Dođite i uvjerite se!

Kontakt: tel.: + 385 (0) 42 494 777, fax: + 385 (0) 42 494 761, email: info@meteor-trgovina.com, www.meteor-trgovina.com.

Najnovije