MODERNA DIJAGNOSTIKA

POLIKLINIKA ANALIZA VARAŽDIN Nudimo sve vrste laboratorijskih pretraga odmah i na jednom mjestu!

Širok spektar testiranja i vrhunska kvaliteta rezultata čekaju vas na deset lokacija u cijeloj Hrvatskoj

Briga o vlastitom zdravlju danas postaje sve važnija. Izloženi smo stalnom stresu, nedostatku vremena za odmor te pritiscima poslovnih i privatnih obaveza koji mogu značajno utjecati na naše zdravlje. Kako bismo se efikasno zaštitili od zdravstvenih izazova i očuvali svoje zdravlje, ključno je imati podršku sustava zdravstvene skrbi koji razumije naš način života i prilagođava se njemu u potpunosti.

Iz tog razloga, Poliklinika Analiza se ističe kao specijalistički dijagnostički zdravstveni centar specijaliziran za laboratorijske usluge, usko fokusiran na potrebe svojih pacijenata. S deset poslovnica diljem Hrvatske, u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Varaždinu, Zadru, Šibeniku i Dugopolju, Poliklinika Analiza predstavlja najopsežniju mrežu dijagnostičkih laboratorija u zemlji. S više od dvadeset godina iskustva, širokim rasponom dostupnih testiranja, preciznim dijagnostičkim metodama te vrhunskom kvalitetom rezultata, Poliklinika Analiza postaje ključna točka za sve one koji stavljaju svoje zdravlje na prvo mjesto.

Tradicionalno, unutar sustava javnog zdravstva, laboratorijska dijagnostika se provodi u više različitih laboratorija. Različite vrste pretraga zahtijevaju posjete različitim ustanovama: hematološke i biokemijske pretrage obavljaju se u domovima zdravlja, imunokemijske pretrage u bolničkim laboratorijima, mikrobiološke pretrage u nastavnim zavodima za javno zdravstvo ili bolničkim laboratorijima za mikrobiologiju. Međutim, Poliklinika Analiza nudi sve ove usluge na jednom mjestu, čime olakšava proces dijagnostike svojim korisnicima.

U laboratorijima Poliklinike Analiza mogu se obaviti sve vrste pretraga u kratkom vremenskom roku. Ovdje su dostupni standardni testovi poput krvne slike, urinskih i biokemijskih pretraga, kao i visoko specijalizirani testovi poput analize mikrobioma, intolerancije na hranu, alergo testiranja, genetskih testova i testova za onkološke bolesnike. Bilo da trebate rutinske pretrage ili specifične dijagnostičke usluge, Poliklinika Analiza je pouzdan partner na putu prema očuvanju zdravlja.

Jedna od novosti u ponudi Poliklinike Analiza su tri panela spolnih hormona koji su posebno prilagođeni za rješavanje problema kao što su akne kod žena i muškaraca, te sumnje na sindrom policističnih jajnika. Akne su čest problem koji može utjecati na kvalitetu života, a većina žena s aknama doživljava pogoršanje simptoma tijekom menstrualnog ciklusa. Poliklinika Analiza nudi mogućnost testiranja hormonalnog disbalansa kroz panel Akne za žene. Uz panel za žene, Poliklinika Analiza nudi i panel Akne za muškarce kako bi se adekvatno adresirao problem akni i kod muškaraca.

Sindrom policističnih jajnika također je čest zdravstveni problem koji može uzrokovati akne, pretjeran rast dlaka i nepravilne menstrualne cikluse. Panel PCOS (Sindrom policističnih jajnika) je razvijen kako bi pružio detaljan uvid u stanje spolnih hormona kod pacijentica sa sumnjom na ovaj sindrom. 

Spolni hormoni igraju veliku ulogu u našem cjelokupnom zdravlju, između ostalog u zdravlju i izgledu kože. Kako bismo svojim korisnicima koji pate od akni ili sindroma policističnih jajnika omogućili pronalazak uzroka, a time i odgovarajućeg načina liječenja, pripremili smo tri panela za detaljan uvid u stanje spolnih hormona. Akne nisu samo pitanje zdravlja kože ili izgleda, već utječu i na mentalno zdravlje oboljelih. Vjerujemo da će rezultati ovih testova našim korisnicima omogućiti optimalno liječenje i u konačnici poboljšanje stanja“, rekli su liječnici iz Poliklinike Analiza.

Moderna dijagnostika s više od dva desetljeća tradicije

Poliklinika Analiza osnovana je 2001. godine. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista nakon obavljene laboratorijske dijagnostike, poslovne jedinice diljem Hrvatske, baš kao i dugogodišnje iskustvo, izdvajaju Polikliniku Analiza kao jednog od lidera u segmentu privatnog zdravstva.

Više informacija pronađite na službenim stranicama www.poliklinika-analiza.hr, zatražite slanjem e-maila na adresu info@mcanaliza.org i telefonski na broj 01 2099 880 ili posjetite Polikliniku Analiza Varaždin kod starog ulaza u bolnicu na adresi Janka Jurkovića 2A.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije