SDP: Ne čudi nas što je HDZ inicijativu o međimurskom ministru proglasio svojom

Nakon objavljenog priopćenja iz redova HDZ-a i SDP se oglasio na temu objavljenog članka “Međimurci će ministra dobiti iz redova Domoljubne koalicije, a ne SDP-a”.

U priopćenju za javnost koji potpisuje Mladen Novak, predsjednik Županijskog odbora SDP-a između ostalog poručuju:

Izuzetno nas raduje što je međimurski HDZ, u priopćenju svog Županijskog izbornog stožera, izrazio zadovoljstvo stavovima i djelovanjem SDP-a Međimurske županije. Time su se, konačno, pridružili većini Međimurki i Međimuraca koji kontinuirano podupiru nastojanja SDP-a i naših koalicijskih partnera da Međimurje postane županija koja će biti predvodnik u Hrvatskoj. Zbog postignuća koja na tom planu ostvarujemo, kako su to lijepo uočili u HDZ-ovom priopćenju, SDP i partneri u Međimurju već dvadesetak godina postižu najbolje izborne rezultate u Hrvatskoj. Istovremeno, ne čudi nas što je HDZ inicijativu o međimurskom ministru proglasio svojom.

Smatramo da u Međimurju ima dovoljno stručnih i sposobnih ljudi koji će, bez obzira jesu li predstavnici SDP-a, naših koalicijskih partnera ili nezavisni stručnjaci, svojim znanjem i iskustvom, na svim razinama izvršne vlasti, doprinijeti bržem razvoju Hrvatske, stoji između ostalog u priopćenju koje potpisuje Novak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije