Međimurska stranka priklonila se Milanu Bandiću i koaliciji 15 stranaka

U sjedištu 365 – Stranke rada i solidarnosti u srijedu 14. listopada održana je konferencija za medije na kojoj je potpisan međustranački sporazum između 365 – Stranke rada i solidarnosti, Međimurske stranke i Hrvatske europske stranke.

Koalicija sada broji 15 stranaka, a zovu je “Koalicija rada i solidarnosti”.

Predsjednik Međimurske stranke Damir Grašić rekao je da Bandićevu koaliciju vidi kao treći put te istaknuo kako niti HDZ niti SDP ne pružaju ništa novoga:

– Ne pružaju prosperitet i ne vode nas naprijed, već unazad. Da bi u Hrvatskoj došlo do promjene to mora biti neka treća opcija, a to je upravo ova koalicija. Vjerujem da će naša koalicija biti najveća i najjača od svih!

– Ne mogu vjerovati što sve slušam na vijestima zadnjih dana. Hrvatska raste a imamo 300 000 nezaposlenih, postrojavaju se nekakve stranačke vojske,obećavaju se božićnice umirovljenicima! Pa mi to u Zagrebu radimo već 15 godina, dajemo božićnice umirovljenicima! A oni danas kupuju glasove obećanjima i jednokratnim poklonima! Mi imamo rezultate, dva i pol puta se bolje živi u Zagrebu nego u ostatku Hrvatske! I zato želimo od Hrvatske napraviti europsku Hrvatsku, kao što smo od Zagreba napravili europsku metropolu. Ali mediji su odgovorni što se spominju samo dvije političke opcije kao jedine. Prenesite objektivno sve što se događa na političkoj sceni pa neka građani sami odluče, rekao je Milan Bandić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije