Domoljubna koalicija u Donjem Vidovcu: Vrijeme je za bolju Hrvatsku

U Donjem Vidovcu su se u subotu, 12. srpnja okupili članovi HSLS-a 3. Izborne jedinice i predstavnici koalicijski partnera (HDZ i HSS). Na druženje je došao i prvi čovjek liberala Darinko Kosor.

Domaćin susreta u hotelu Golf bio je predsjednik međimurskih liberala Josip Grivec koji je pozdravljajući goste istaknuo kako je ovo druženje organizirano prije ljetne stanke da bi se poslala poruka zajedništva Domoljubne koalicije za koju je Girvec siguran da će nakon parlamentranih izbora imati prilike upravljati Hrvatskom na dobrobit svih građana.

U ime HSS-a na konferenciji za novinare obratila se Đurđica Slamek, načelnica općine Sveta Marija. Kazala je kako su u međimurskom HSS-u krenuli s pripremama za nadolazeće izbore. Vjeruje da je ovo pobjednička koalicija s kojom će Hrvatska krenuti u novom smjeru.

Prvi čovjek HDZ-a u Međimurju Darko Horvat kazao je kako se radi o koaliciji koja na političku scenu donosi toliko očekivanu dozu optimizma i otvara lijepu perspektivu za sve građane. Što se samih izbora tiče, Horvat je uvjeren da će se u 3. Izbornoj jedinici ravnopravno boriti s SDP-om i da će biti vrlo zadovoljni ukoliko osvoje 6 mandata.

– Međimurje je kraj mirnih i radišnih ljudi. Međimurje nam mora biti primjer za bolju Hrvatsku koju mi želimo. Model Međimurja moramo prenijeti na cijelu Hrvatsku – rekao je Darinko Kosor. Najavio je da će se nakon pobjede na izborima odmah okrenuti reformama, prije svega onim gospodarskim.

– Mi se borimo za nova radna mjesta i da mladi ostanu živjeti u Hrvatskoj. Ministre nećemo birati po pripadnosti, već po stručnosti – poručio je Kosor. Najavio je da će koalicija svoj gospodarski program predstaviti javnosti nakon što bude poznat datum održavanja parlamentarnih izbora. Druženje koalicijskih partnera nastavljeno je raftingom na rijeci Dravi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije