FOTO: Županijske čelnike oduševila ljepota starog toka rijeke Drave

>> FOTO: Županijske čelnike oduševila ljepta starog toka rijeke Drave

Prilikom nedavnog posjeta županijskog čelništva Općini Donji Vidovec razgovaralo se o projektima važnim za općinu, a bilo je razgovora i o potrebi revitalizacije mogućeg dijela povijesnog potoka Bistreca te nekadašnjih jezerca južno od Donjeg Vidovca.

Osim načelnika Josipa Grivca i zamjenika Blaža Jakupaka u raspravu se uključio i Vladimir Kučan, predsjednik ŠRD “Mrena” obrazloživši i pokazavši ostatak nekadašnjih voda kod ribičke brvnare. Kao što je poznato Svjetsko ribolovno prvenstvo će se uskoro održati na području Općine Sveta Marija, Donja Dubrava i najvećim dijelom na području Donjeg Vidovca te je čelništvo županije razgledavalo to područje.

Razgovaralo se i o turističkim potencijalima Međimurja s naglaskom na istočni kutak. Župan Matija Posavec i njegova zamjenica Sandra Herman izrazili su zadovoljstvo prezentiranim projektima, planovima i željama te su spremni iste i poduprijeti. Nakon službenog dijela aktivna udruga “Vidovski zlatari” je goste upoznala s ljepotama starog toka rijeke Drave.

Iz čamaca sve drukčije izgleda, složili su se svi učesnici ovog dravskog spusta i ugodnog druženja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije