Vijesti / Politika
Politika
OV PRIBISLAVEC Prijedlozi Matije Ladića nisu prihvaćeni, a niti je sjednica održana
Privatna arhiva

EVO ŠTO JE PREDLAGAO

OV PRIBISLAVEC Prijedlozi Matije Ladića nisu prihvaćeni, a niti je sjednica održana

I ako su se tek 10. sjednici OV Pribislavec odazvali svi vijećnici ona nije održana. Vijećnika demokrata Matiju Ladića brine zbog čega su odbijene njegove dodatno predložene točke dnevnog reda!?

Epilog 10. sjednice Općinskog vijeća Pribislavec vam je znan. Znano vam je da vijećnici nisu prihvatili nadopunu dnevnog reda s točkama koje je predložio vijećnik demokrata Matija Ladić. Što je to predlagao Ladić, bilo bi zanimljivo javnosti.

Vezana vijest

Pribislavec, sjednica situacija je neizvjesna SJEDNICA VIJEĆA Općini Pribislavec 'prijete' novi izbori, predsjednik Vijeća opet nije izabran

Vijećnicima prijedlog točaka očito nije bio zanimljiv ili je u pitanju bilo nešto drugo?
Tražio je da se u dnevni red uvrsti Izvješće o realizaciji elaborata, evidentiranja i projektiranja izvedbenog stanja za dječja igrališta u Općini  Pribislavec, Izvješće o provedbi i dosadašnjoj realizaciji donošene odluke o projektiranju i realizaciji projekta Generacijski park u sklopu izrade elaborate izvedbenog stanja dječjih igrališta na području Općine Pribislavec tzv. Generacijskog parka, potom Izvješće za Odluku o izradi prometnog elaborata za ceste na području Općine Pribislavec i najposlije Izvješće o donesenoj Odluci o preseljenju romskih kuća iz područja DPU Gospodarsko stambene zone C u Pribislavcu

- Tendencija uvrštavanja  izvješća kao točki dnevnog reda je bila saznati i dobiti informacije što se pokrenulo i napravilo vezano uz te oduke koje su donesene na prošlim sjednicama OV-a. Očito da moje kolege u Vijeću to ne zanima!? - kazao nam je razočarano i revoltirano vijećnik Ladić.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5937

Vezani članci

Reci što misliš!