OPĆINA SV. JURAJ NA BREGU U Okruglom vrhu HNS uzeo sve mandate

Održani su izbori za vijeća mjesnih odbora Općine Sveti Juraj na Bregu, u svim naseljima osim u Frkanovcu, gdje prema riječima općinskog načelnika Anđelka Nagrajsalovića dosadašnji predsjednik, odnosno VMO Frkanovec nisu uspjeli oformiti liste i organizirati izbore.

HNS je jedina stranka koja je u jednom naselju, u Okruglom Vrhu osvojila svih 5 mandata, odnosno vjećnika. U Brezju je SDP s partnerima osvojio 5 mandata, a HDZ-HSLS 2 mandata. U Dragoslavcu SDP i partneri dobili su 3 vijećnika, dok HDZ-u pripadaju 2 mandata.

SDP i partneri u Lopatincu su osvojili 5 mjesta, a 2 su pripala HNS-u. Koalicijska lista Vedrana Kovačića dobila je 3 mjesta u Malom Mihaljevcu, dok su 2 mandata osvojili SDP-HSU. Grupa birača Mihael Polak osvojila je 3 mandata u Pleškovcu, a dva mandata pripadaju HNS-u.

U Vučetincu je lista Tihomira Karničnika osvojila 2 mandata, a SDP i partneri, HDZ i HNS po 1 mandat. HSS s partnerima u Zasadbregu je dobio 5 odbornika, a 2 su pripala HDZ-u. Sada je na redu konstituiranje VMO-a, izbor čelnih ljudi, a potom i potvrda svega toga od strane Općinskog vijeća Sveti Juraj na Bregu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije