IZBORI Radimir Čačić novi je župan, Ivan Čehok gradonačelnik Varaždina

Radimir Čačić novi je varaždinski župan

Nakon 94,97% obrađenih biračkih mjesta, Radimir Čačić vodi s 51,25% ispred Predraga Štromara, koji u ovome trenutku ima 45,20%.

– Prema našim informacijama, vodimo. Očekujemo da će isti rezultat biti i kad se prebroje svi glasovi. No ne želimo se previše veseliti prije samoga kraja, ne vrijedi slaviti dok nije sve završeno – prvi je komentar Radimira Čačića.

– Čestitam Čačiću na pobjedi, građani su tako htjeli, imat će novog župana. Ne čudi me niska izlaznost, to je vjerojatno rezultat nečije prljave kampanje, točnije mog protukandidata. Valjda se nekim biračima zgadila politika – komentar je Predraga Štromara.

Ivan Čehok novi je gradonačelnik Varaždina

U stožeru Ivana Čehoka slavilo se i prije nego što je DIP objavio prve rezultate.

Neslužbeni podaci koji su pristizali u njegov stožer govorili su da bi se Čehok mogao približiti postotku od čak 70% glasova.

– Priznajem poraz, čestitam Ivanu Čehoku na pobjedi u drugom krugu. Nemam točne brojke, ali uvjerljivo je pobijedio – izjavio je Alen Kišić već nešto prije 20 sati.

– Mi smo se i nadali da bismo mogli postići tako dobar rezultat. Očekivali smo oko 70% i trendovi su dobri. To je velika potpora i utoliko i za nas velika obveza. Osjećamo tu podršku kao našu dužnost da ostvarimo ono što smo s građanima razgovarali – izjavio je Ivan Čehok kad je već sve bilo jasno.

Nakon obrađenih 68,63% biračkih mjesta, Čehok osvaja 68,66% glasova, a Kišić 27,52%.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije