Darko Horvat: Iza nas je turbulentna, ali uspješna godina

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u prostorijama HDZ-a u Čakovcu održan je tradicionalni susret članova Županijskog odbora HDZ-a Međimurske županije s predstavnicima medija. Tom prigodom predsjednik ŽO HDZ-a Međimurske županije Darko Horvat svim je Međimurkama i Međimurcima uputio čestitku povodom nadolazećih blagdana, ali isto tako osvrnuo se i na godinu na isteku.

– Ova je godina, kazao je Horvat, za HDZ bila turbulentna, ali vrlo uspješna. Bila je to godina u kojoj su ostvarene dvije parlamentarne izborne pobjede .HDZ je dokazao da je najjača politička snaga u zemlji i jedina koja može Hrvatsku izvesti iz krize. Te pobjede samo su garancija da će 2017. biti još uspješnija i bolja.

Kada je riječ o Međimurju, u ovom trenutku imamo punu podršku Zagreba prema svim onim projektima koje smo kao HDZ Međimurske županije predložili, ali s jednim vrlo radikalnim zaokretom. Naime, treba reći kako se infrastruktura na području županije, ali i na području cijele Hrvatske više neće graditi iz sredstava državnog proračuna.

Za to su otvoreni, nastavlja Horvat, strukturni fondovi Europske unije, a svi oni projekti koji su od naše strane upućeni prema Zagrebu, već se pripremaju za aplikacije, upravo prema tim strukturnim fondovima. Siguran sam da će četiri velike infrastrukturne investicije u Međimurju, kao i ostali projekti tijekom 2017. godine dobiti kvalitetne obrise i ugledati svjetlo dana.

Na samom kraju predsjednik ŽO HDZ-a Međimurske županije blagoslovljen Božić i sretnu, kako privatnu, tako i poslovnu 2017. godinu, svim Međimurkama i Međimurcima poželio je uz stihove: “Samo otvoreni um prima mudrost, samo otvorene ruke primaju darove, samo otvoreno srce prima ljubav i samo najdraže osobe primaju ovu čestitku !”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije