VIDEO I FOTO: Rezime Dana MŽ uz izložbu fotografija Miroslave Novak

>> Rezime Dana Međimurske županije uz izložbu fotografija Miroslave Novak

Predstavnici Međimurske županije u čakovečkoj Scheierici rezimirali su aktivnosti u prigodi ovogodišnjeg višednevnog obilježavanja Dana međimurske županije i Spomendana na Zrinske i Frankopane te 450. obljetnice Sigetske bitke.

Autor videa: LM Komunikacije

U deset dana održano je 80-tak različitih, od gospodarskih, kulturnih do sportskih manifestacija diljem Međimurja, a središnji događaj bila je svečana sjednica Skupštine Međimurske županije u atriju Staroga grada Zrinskih u Čakovcu, kazao je tom prigodom međimurski župan Matija Posavec.

Sve je realizirano domaćim snagama, nastavlja Posavec, za što su zaslužni brojni Međimurci koji su svoje slobodno vrijeme, energiju i entuzijazam ugradili u organizaciju te manifestacije na čemu im svesrdno zahvaljujem . Ovogodišnji Dani Međimurske županije koštali su 120 000 kuna, odnosno 1500 kuna po manifestacije, napomenuo je Posavec.

Otvorena izložba fotografija Miroslave Novak

U Scheierici je predstavljen i kratki film o deset Dana obilježavanja Dana Međimurske županije, a otvorena je i izložba fotografija Miroslave Novak, fotografkinje portala eMeđimurje, koja je objektivom svojeg fotoaparata zabilježila mnogobrojna događanja i to predstavila javnosti.

– Bilježenje fotografijom svega što se događalo tijekom Dana Međimurske županije, bili su mi osobito zadovoljstvo i čast, kazala je Miroslava. Ovime mi se ujedno ispunila i želja da otvorim svoju prvu samostalnu izložbu, a ujedno kroz fotografiju pokažem ljude, ‘obične’ Međimurce koji su naše bogatstvo i koji čine Međimurje, ne samo tijekom Dana županije već kroz cijelu godinu ljepšim.

Izložba fotografija Miroslave Novak otvorena je do ovog četvrtka, 12. svibnja, svakog dana od 17 do 19 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije