Čak 21 vatrogasac predložen za oslobađanje plaćanja komunalne naknade

Održana je 126. sjednica Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće na kojoj je gradonačelnik Dražen Srpak primio na znanje prijedlog DVD-a Mursko Središće o oslobađanju plaćanja komunalne naknade za čak 21 svojeg člana.

Kolegij je Rajka Radikovića potvrdio za zapovjednika DVD Mursko Središće, na osnovu izbora na godišnjoj skupštini središćanskog DVD-a. Hrvatskoj gorskoj službi za spašavanje grad će platiti 0,50 kuna po stanovniku godišnje, a Ljekarni Joukhadar iz Zagreba platit će 865 kuna za kupnju potrebnog medicinskog materijala za potrebe središćanskog Društva dijabetičara.

Blaženki Filipan Žignić Grad će isplatiti 13 tisuća kuna na ime honorara za rad na knjizi ‘Monografija Hlapičine’ koja će biti predstavljena na blagdan Svete Ane 26. srpnja. Arhitektu Lorandu Klemenčiću iz Čakovca isplatit će se 42 tisuće kuna za izradu projekta ‘Spomen parka naftaštva u Peklenici’, a 5.200 kuna će biti isplaćeno tvrtki ‘Instal promet Kanižaj’ iz Čakovca za usluge zaštite na radu kod izgradnje Centra za kulturu Mursko Središće.

Istoj tvrtki povjerava se stručni nadzor nad radovima na Centru za kulturu i to za neto 2 posto od vrijednosti nadziranih radova. Voditelju Odsjeka za komunalno gospodarstvo i graditeljstvo Antunu Šimuniću Grad je dao zadatak obaviti nekoliko poslova iz svog djelokruga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije