Hrvoje Šlezak imenovan zamjenikom ministra znanosti, obrazovanja i sporta

Vlada je na današnjoj sjednici raspravljala i o kadrovskim pitanjima. Nama je najzanimljivija vijest da je zamjenikom ministra znanosti, obrazovanja i sporta imenovan Hrvoje Šlezak iz Međimurja.

– Mr. sc. Hrvoje Šlezak (1976.) živi u Strahonincu u Međimurskoj županiji. Oženjen je i otac petero djece. Znanstvenik je i prosvjetni djelatnik. Magistrirao je na Prirodoslovno-matematičkom Fakultetu u Zagrebu gdje trenutno dovršava doktorski studij geografije i prostornog planiranja.

Autor je više znanstvenih i stručnih članaka iz područja socijalne geografije, demografije, odgoja i obrazovanja, te aktivni sudionik domaćih i međunarodnih znanstvenih skupova.

U Hrastu od samih njegovih početaka prepoznaje vrijednosti i načela po kojima nastoji osobno živjeti te se od samog osnivanja stranke odlučuje aktivnije uključiti u politiku dajući na raspolaganje svoje vrijeme, znanja i sposobnosti.

U Hrastu obnaša dužnost člana predsjedništva i predsjednika međimurske podružnice Hrasta, jedne od najrazvijenijih i najaktivnijih podružnica – stoji u njegovoj biohgrafiji objavljenoj na stranačkoj web stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije