U Štrigovi za sport 51.000 kuna, šahistima najviše

Na svojoj 14. sjednici Općinsko vijeće Štrigova donijelo je Program javnih potreba u sportu u 2016. godini na području štrigovske općine.

Ove, kao i lanjske godine sportskim klubovima i udrugama za njihov rad Općina će osigurati 51.000 kuna. Najviše novca i to 25.000 kuna dobiti će perjanica štrigovskog športa, Šahovski klub ‘Stridon‘, a slijede Nogometni klub ‘Sloga’ sa 15.000 kuna, Odbojkaški klub ‘Štrigova‘ koji dobiva 5.000 kuna, a po 3.000 kuna dobivaju Karate klub ‘Štrigova‘ i Biciklistički klub ‘Mura-Avantura’.

Novce zbog prestanka ili zamrzavanja u natjecanju nije dobio Nogometni klub ‘Plavi 1975.‘ Prekopa-Bukovec, a Mura-Avantura premda sjedište ima u Svetom Martinu na Muri, novce dobiva jer su članovi kluba i natjecatelji i s područja štrigovske općine.

Ivan Frlin predsjednik Općinskog vijeća i Stanislav Rebernik, načelnik općine svjesni su kako ovaj iznos nije dostatan za sve ono što športski klubovi žele i što su im potrebe, ali trenutno stanje je takvo, a općina će klubovima pomagati i na druge način izvan proračuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije