70 GODINA ZAJEDNO

PLATINASTI PIR Supružnici Ivan i Ana Novak iz Ivanovca proslavili 70 godina braka

Supružnici Ivan i Ana Novak iz Ivanovca zavjet ljubavi dali su pred oltarom davne 1954. pa su ove godine proslavili 70 godina braka

Kako doznajemo od članova obitelji, iako su se vjenčali 4. siječnja, proslava sedamdesete obljetnice ulaska u bračnu luku je održana tek 1. travnja, kad su se u domovinu vratili i članovi obitelji koji žive u inozemstvu.

Okupilo se na kraju njih četrdesetak pa su uz večeru čestitali slavljenicima, a nije izostala ni torta. Više o samom životu slavljenika ispričali su nam najstariji sin Franjo Novak i unuka Magdalena Novak Radiković, koja za baku i djeda ističe da su joj kao drugi mama i tata:

-Djed Ivan je rođen 30. travnja 1934., baka Ana 23. srpnja 1937. godine, vjenčali su se u crkvi u Ivanovcu te imaju četvero djece, Franju, Vladimira, Ružu i Spomenku. Uz to imaju devetero unučadi i trinaest praunučadi. Cijelog života bili su radnici, Ana je radila u MTČ-u a djed u Čateksu. Dobrog su zdravlja, baka se bavi kuhanjem, a djed uzgaja voće od kojeg kasnije radi odlične likere za unuke, ispričali su nam članovi obitelji slavljenika.

*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3598

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije